Pojďte společně oživit pořádně server.. - Freelancer - Fórum

Strmy
avatar Strmy
15 let 0 měsíců 29 dní
Zdravím,
rád bych vás chtěl pozvat na server HAL 2007 EVO hal2007.eu, který je již asi dnes jediným z posledních českách serverů kde hraje najednou aspoň 10 lidí.
Hledám, lidi nejenom na hraní na tomto serveru, ale i ty co by se chtěli něco přiučit a pomoci sereru např. vytvořením lodí, nápadem a pro ty kteří by to dokázali tak i nějakým tím skriptem navíc.

Na serveru hraji už asi 2 měsíce, za tu dobu se mi podařilo založit obchodní klan a nahnat již nějaké lidi na server. Nyní pracuji na pár vylepšeních a hledám schopné lidi(né děti), kteří by byly ochotni pomoci mi pozdvihnout server.

Celkově FL může konkrovat i novějším hráv v podovném žánru (Jumpgate atd..)Jediné co chybí na serveru je velká komunita, která by hnala server... Bohužel zatím je nás na serveru cca 150 aktivnéch hráčů..

Zkusí někdo z vás dobrovolníků usednou do kokpitu či za klávesnici s odhodláním server obohotit ?
Příspěvek přidán 30.10.2009 14:14
Kalimero
avatar Kalimero
15 let 8 měsíců 27 dní
K chystanému rozhovoru, o kterém jsem s tebou mluvil - pokud bys napsal nějaký kratičký úvod ke hře, co to je, jak se hraje, jaké jsou její odlišnosti, výhody a vlastnosti, mohlo by se to použít jako úvod do rozhovoru a hráče to mnohem lépe seznámí i zaujme. Co říkáš, sepsal bys něco takového, jelikož máš se hrou vlastní zkušenosti?
Ono ani takový tutorial jak začít není marný apřiláka nemálo hráčů.
Příspěvek přidán 30.10.2009 19:17
Strmy
avatar Strmy
15 let 0 měsíců 29 dní
Určitě neni problém to tu rozepsat a pokusím se i o to..
Příspěvek přidán 7.11.2009 17:53
1
Pro přispívání do fóra se musíš přihlásit
© 2008-2024 MMOGames - systém naprogramoval Ondřej "Kalimero" Vašíček, design vytvořil - Vítek "Whizzzkey" Matuška, obsah - redakce
Tento server dodržuje právní předpisy o ochraně osobních údajů. Všechna práva vyhrazena. Bez svolení redakce není možno texty dále rozšiřovat!
Blogované AlterEgo | Seriál Prison Break
načítání načítání