LOTRO Siege of Mirkwood: videorecenze

Autor: Taris | Korekce Heady
Sepsáno 15.12.2009 21:36 do kategorie Recenze

1Třetího prosince Codemasters úspěšně a hladce nahodili na servery nejnovější datadisk pro Lord of the Rings Online - Siege of Mirkwood, neboli dobývání temného lesa. Vylepšení je opravdu nemálo a my vám proto přinášíme krátkou videorecenzi tohoto přídavku.

 


Hra: Lord of The Rings Online - články | rychlovky
Zdroj: -
Sdílej článek: Odkažte článek na Facebooku Odkažte článek na Twitteru Odkažte článek na Google Bookmarks Odkažte článek na Linkuj Odkažte článek na Delicious Odkažte článek na Digg Odkažte článek na Vybrali.sme.sk Odkažte článek na Pozrisi Odkažte článek na Top články

Diskuze k článku

avatar 1. (#1219) Deathwing sepsal 16.12.2009 17:22
Menší překvápko :), je to dobrý. Ale chyběla mi ukázka toho skrimish modu
avatar 2. (#1222) Duncan sepsal 16.12.2009 20:27
nemozem si pomoct nazval by som to skor pokusom o videorecenziu
avatar 3. (#1223) Heady sepsal 16.12.2009 20:28
A proč? :)
avatar 4. (#1224) Zikk sepsal 16.12.2009 21:16
Podle mě perfekt. Je to zpestření a dobře se na to dívá.
avatar 5. (#1225) JohnG sepsal 16.12.2009 21:41
Fajn 5/5 xD
avatar 6. (#1226) Deathwing sepsal 16.12.2009 22:12
Možná jen, příště klidně mluvte hlasitěji at to víc vyzní :)
avatar 7. (#1227) Taris sepsal 17.12.2009 1:27
Zvuk bohužel dost ovlivnila kvalita mého mikrofonu (a nespočet technických nepředvídatelných problémů)- příště to bude o něčem jiném a snad už i v HD

Zobrazit | Přesunout - Odpověď na příspěvek #1222 uživatele Duncan
Přiznávám, tato videorecenze má pár chyb, pošli mi prosím link na tvoje videorecenze, ať se taky něco naučím ;)



avatar 8. (#1233) tony sepsal 17.12.2009 9:38
Je to pěkné. 5/5
avatar 9. (#1234) Dragnor sepsal 17.12.2009 9:39
Jako prvni pokus je to dobre, ale priste si vic pohrajte s editaci, ty prostoje kdy se mlci a my se divame minutu na svihajiciho panacka nejsou zrovna koser .) a vic spojit mluvene slovo s tim co vidime .) ale jen tak dal
avatar 10. (#1235) Duncan sepsal 17.12.2009 10:58
Zobrazit | Přesunout - Odpověď na příspěvek #1234 uživatele Dragnor

dakujem povedal si to za mna, ja som chvilu myslel ze mi odisli repraky ked to stichlo.

Taris : nie nerobim videorecenzie, takze odomna sa nepoucis ale staci si ich zopar pozret na inych gameweboch. Nabuduce bude lepsia ;-)
avatar 11. (#1239) Deathwing sepsal 17.12.2009 16:38
Můžu se zeptat, jaký program jste použili pro nahrávání Lotra?
avatar 12. (#1240) Taris sepsal 17.12.2009 16:40
Zobrazit | Přesunout - Odpověď na příspěvek #1239 uživatele Deathwing
Je to točený z foťáku ;) Ne, použil jsem starý dobrý Fraps- chce to mít licenci a hodně velký harddisk.
avatar 13. (#1241) Deathwing sepsal 17.12.2009 16:42
Zobrazit | Přesunout - Odpověď na příspěvek #1240 uživatele Taris
Kolik to zabírá místa na jednu minutu :)
avatar 14. (#1242) Taris sepsal 17.12.2009 16:48
500MB...ale natáčí to v rozlišení hry, takže tohle platí pro 1440x900 a 20fps. Při rozlišení 640x480 se dostaneš hodně dolů, ale dívat bych se na to asi nechtěl :D
avatar 15. (#1243) Deathwing sepsal 17.12.2009 16:53
no to já taky ne :D
avatar 16. (#1255) Raspo sepsal 18.12.2009 19:10
Za seba mozem povedat ze pekne urobene videjko. Na zaciatok fakt nie je zle. Vyber hudby bol pekny :) len skoda ze si tu ostanym neukazal aspon cast s nejakeho skirmishe :)

Ale len tak dalej ... dufam ze sa dockame viac tvojim recenzii s tejto nadhernej hry :)
avatar 17. (#1257) Kalimero sepsal 18.12.2009 20:39
Mě se to video hodně líbí. Na hony vzdálené některým pokusům odjinud. Pro příště bych možná jen taky více teho střihu a méně dlouhých sekacích scén a určitě také v chvílích kdy Taris nemluví (obsahově velmi dobré) zesílit (v tmto případě zapnout) zvuk samotné hry a v době mluvení ho pouze ztišit(ne na minimum). Ty chvíle pak byly němé. Jinak rozhodně palec nahoru.
avatar 18. (#1397) bezvakoudy sepsal 12.1.2010 23:26
mě se to dost libí
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé
Staň se redaktorem MMOGames.cz

:: Rychlovky

© 2008-2016 MMOGames - systém naprogramoval Ondřej "Kalimero" Vašíček, design vytvořil - Vítek "Whizzzkey" Matuška, obsah - redakce
Tento server dodržuje právní předpisy o ochraně osobních údajů. Všechna práva vyhrazena. Bez svolení redakce není možno texty dále rozšiřovat!
Blogované AlterEgo | Seriál Prison Break
načítání načítání