Twelve Sky 2

Autor: Heady | Korekce Mike
Sepsáno 16.2.2009 21:52 do kategorie Preview

TwelveSky 2Twelve Sky 2 je pokračováním stejnojmenné akční MMORPG odehrávající se ve starověké Číně v době velkého konfliktu mezi třemi proti sobě válčícími klany. Vybaveni technikami prastarých bojových umění, exotickými zbraněmi, brněními a pety, jsou hráči připraveni vrhnout se do boje využívajícího propracovaného pvp systému. Twelve Sky 2 se jeví jako nejlepší Free-To-Play PvP zážitek, co nás letos čeká a v následujícím článku si tuto nadějně vypadající hru trochu přiblížíme.

ArtworkHned zpočátku bychom si měli stanovit přední vlastnosti této hry a také důvody, proč je tak jedinečná. V samotných základech hry je to už vlastní herní engine (GXD), vyvinutý specielně pro Twelve Sky 2, jež, jak uvádí tvůrci, poskytuje například "brutální death-animace monster". Hra dále pak nabízí například zajímavé interakce v podobě sběru, těžby a shromažďování surovin určených jak k přímému prodeji, tak k výrobě předmětů. Dále možnost ježdění na mountech, sportování a volného pohybu v prostředí, spolu s přítomností velice silného příběhu, dodává do hry tu správnou atmosféru. Zábavu v PvP zajistí 4 rasy, každá se specifickými bojovými uměními. Jako důkaz povedenosti této hry nám slouží fakt, že už měsíc po jejím prvním vydání v Koreji se umístila v TOP 5 nejoblíbenějších MMO her a i Taiwanská verze rychle nabírá obrátky.

Twelve Sky 2 Screenshot

Nyní se ale dostáváme k té patrně nejdůležitější vlastnosti hry, a to její sloganem Free to download, free to play, čili naprosté bezplatnosti! To tuto hru dostává do daleko jiných rozměrů, protože ve srovnání s ostatními freeware hrami bude Twelve Sky 2 nejspíše na naprosté špičce.

Pojďme se ale teď podívat na velmi poutavý trailer k této hře.

Konkrétně já si od této hry slibuji hlavně pořádnou pvp řežbu. Jak vyplývá ze screenů, hra je orientována předně na souboje, které jsou, co se grafiky týče, místy až příliš barevné, což by pro někoho mohlo působit jako mínus, ale já si myslím, že vzhledem k bezplatnosti hry to bude perfektní možnost odreagování se jednou za čas s partou fajn lidí u masakrózních samurai bitev :).

Mass PvP

Hra: Twelve Sky 2 - články | rychlovky
Klíčová slova: free-to-play, video
Zdroj: -
Sdílej článek: Odkažte článek na Facebooku Odkažte článek na Twitteru Odkažte článek na Google Bookmarks Odkažte článek na Linkuj Odkažte článek na Delicious Odkažte článek na Digg Odkažte článek na Vybrali.sme.sk Odkažte článek na Pozrisi Odkažte článek na Top články
Posledních 5 článků hry Twelve Sky 2 [Zobraz vše]
14.3. Twelve Sky 2 - dojmy z bety
16.2. Twelve Sky 2

Diskuze k článku

avatar 1. (#232) Albert sepsal 16.2.2009 22:04
Pěkná recenze. Jináč ke hře...typycký přehánění asiatů všeho co se dá, čím maj menší ..., tím víš škáčou, maj větší meče a hrůzostrašnější pohledy ;), ale jako freečko to vypadá hodně dobře, dost možná nástupce Lineage2.
avatar 2. (#233) Albert sepsal 16.2.2009 22:06
ehm.. myslím, že jsem chtěl spíš napsat typický.. *jde se někam schovat*
avatar 3. (#234) Heady sepsal 16.2.2009 22:06
No, ona to není recenze, nýbrž Preview, jak je uvedeno v kategorii :).
No, o tom, že to bude nástupce L2 silně pochybuju, tím je totiž už dávno Aion :).
avatar 4. (#235) Heady sepsal 16.2.2009 22:07
Zobrazit | Přesunout - Odpověď na příspěvek #233 uživatele Albert
:D Ještě jsem od tebe na fóru neviděl neupravený příspěvek... pročti si to předtím, než to odešleš, né potom :D
avatar 5. (#236) Albert sepsal 16.2.2009 22:18
Ok, Pěkné preview. :)... Aion bude nejspíš placený, takže o tom zas silně pochybuju já. :) Měl jsem na mysli nástupce free to play Lineage2. S tím editem máš pravdu, zapracuju na tom, ono to vychází z mojí nátury a ta se těžko mění.
avatar 6. (#237) Albert sepsal 16.2.2009 22:33
... nehledej za tím nic špatnýho, edituju příspěvky, abych se dopracoval k tomu co přesně chci říct. Ve skutečným životě většinou nejsem schopnej z první říct věci tak, aby uhodily hřebík na hlavičku, tak mlčím, na webu pak když chci něco napsat, tak to není hned, ale je to proces, takže musím opravovat a editovat a nechat nakonec to co chci opravdu říct. V tomhle jsem jak chlupatá deka.
avatar 7. (#238) Heady sepsal 16.2.2009 22:55
V pohodě, to nebyla kritika :)
Přesuňme ale diskuzi k tématu :D
avatar 8. (#239) Kalimero sepsal 17.2.2009 2:13
Lineage 2 přece taky není free 2 play ne?
avatar 9. (#240) Albert sepsal 17.2.2009 6:15
Jo je, jsou i free servery, dokonce i s nejnovějším updatem Gracia. Třeba Raven l2raven.com
avatar 10. (#241) Heady sepsal 17.2.2009 7:14
Zobrazit | Přesunout - Odpověď na příspěvek #239 uživatele Kalimero
Technicky napůl ano, poněvadž existuje obrovská free komunita, prakticky srovnatelná s tou na oficiálních serverech. Free servery sledují nejnovější updaty a ty nejrychlejší je aplikují už během 14dní po oficiálním vydání. O to déle je pak uvádí do chodu a debugují.
Ke všemu přispívá fakt, že za určitých podmínek je možné vést L2 free soukromý server legálně. A i přesto, že mnoho serverů jsou ilegální, nikdo to neřeší, protože soudní výdaje by NCSoftu vyšly dráž, než je "ztráta" způsobená absencí hráčů
avatar 11. (#242) Albert sepsal 17.2.2009 8:16
Panejo to jsem nevěděl, s WoW serverama je to stejný? Jestli je ten Raven ilegální, tak by asi bylo lepší ho smazat.
avatar 12. (#243) Abodam sepsal 17.2.2009 8:24
Samozřejmě, že free servery jsou nelegální, ale firmy proti ním podnikají zátahy jen, když nějaký "Free server" si nechává posílat dotace. Například nedávný zátah Blizzardu na nejlepší světové free servery ve WoW.
avatar 13. (#244) Albert sepsal 17.2.2009 8:32
Z toho mám pocit, že ty firmy sází na to, že na freečkách si lidi na hru navyknou a když sem jim zalíbí, tak přejdou na placený, kde budou mít veškerej kontent. Nelegální je nechávaj jen pro jistotu, aby je měly v hrsti.
avatar 14. (#245) Abodam sepsal 17.2.2009 8:37
Zobrazit | Přesunout - Odpověď na příspěvek #244 uživatele Albert
Jo, ale možná je nechávají kvůli tomu, že by je to vyšlo na moc peněz a nevyplatilo se jim to.
avatar 15. (#246) Albert sepsal 17.2.2009 8:39
Tomu nevěřim ani za mák, prokázat porušení autorskýho práva je v takovým případě otázkou 5ti minut, kladívko a sekretářka vypíše příkaz k odstranění webu a znepřístupnění serveru.
avatar 16. (#247) Albert sepsal 17.2.2009 8:42
Spíš je to tolerovanej černej trh, taková nepsaná balance, ze který maj nakonec zisk všichni.
avatar 17. (#248) Kalimero sepsal 17.2.2009 11:54
Takže jak říkám :) L2 není Free to play :)
avatar 18. (#256) Heady sepsal 17.2.2009 16:21
Zobrazit | Přesunout - Odpověď na příspěvek #243 uživatele Abodam
U L2 toto neplatí, přečti si podmínky :) neboj, mám to naštudovaný. Dokud neupravíš clienta a server rozjedeš buď na C4 PTS, nebo emulátoru (drtivá většina free serverů jede na Javě, takže to prakticky není L2), je to legální.
U WoW to neplatí
avatar 19. (#257) Kalimero sepsal 17.2.2009 16:26
Ale já to myslel tak, že L2 pořád jede ofic za peníze. Čili ta hra není free 2 play. Oficiálně je normálně za peníze. Že to někdo rozjíždí zdarma je věc jiná. Twelve Sky2 je free 2 play, protože jede na offic serverech zdarma.
avatar 20. (#259) Heady sepsal 17.2.2009 17:51
O tom s tebou ale nikdo nediskutuje :) já reagoval na Abodama :)
Přispívat mohou pouze registrovaní uživatelé
Staň se redaktorem MMOGames.cz

:: Rychlovky

© 2008-2017 MMOGames - systém naprogramoval Ondřej "Kalimero" Vašíček, design vytvořil - Vítek "Whizzzkey" Matuška, obsah - redakce
Tento server dodržuje právní předpisy o ochraně osobních údajů. Všechna práva vyhrazena. Bez svolení redakce není možno texty dále rozšiřovat!
Blogované AlterEgo | Seriál Prison Break
načítání načítání