Prosím poraďte dobrou MMORPG podobnou Diablu - Fórum

darkstarr
avatar darkstarr
12 let 2 měsíců 25 dní
Ahoj všem,

pokud zde již podobné téma je, omlouvám se - hledat jsem zkoušel, ale nenašel...

Chtěl bych vás poprosit o radu - dostal jsem chuť zahrát si nějakou online hru ve stylu Diablo (z nostalgie - původní Diablo i Diablo II včetně datadisku LOD jsem několikrát dohrál) a nyní si po dlouhé době najdu čas na zábavu, tak bych jej rád věnoval nějaké podobné hře :)

Nemusí jít nutně jen o bojovku - jednu dobu (asi rok a půl) jsem hrál Runescape (runescape.com), které mi přišlo celkem propracované a nabízelo hodně jiných skillů než jen bojových.

Zkusil jsem stáhnout Mythos (mythos.com), ale měl jsem problém jej rozběhat (až pak jsem se dozvěděl, že je potřeba si opatřil nějaký klíč pro CBT) a hlavně jsem se taky až teď dozvěděl, že je poněkud v úpadku...

Chtěl bych si ušetřit dny hledání a zkoušení, proto bych vás chtěl požádat o radu. Hledám hru, která by zhruba splňovala následující kritéria:

1. Žádný fantasy svět typu Final Fantasy, Avatar atd. - prostě klasická středověká řežba stylem meč a magie :)

2. Nevyžaduji žádnou super grafiku

3. Něco nepříliš časově náročného - jen tak na občasné hraní. Např. u již zmiňovaného Runescape mi vadilo, že aktualizace byly až příliš časté a spousta věcí se měnila. Např. nyní jsem si jej spustil po roce a všechno bylo jinak :) Chci něco, od čeho odejdu a když se k tomu třeba za čtvrt/půl roku vrátím, základní principy budou stále stejné (vím, že to nejde zaručit, ale snad aspoň trochu...). Přece jen jsem pracující člověk :)

4. Nejlépe zdarma. Pokud to za to bude stát, jsem ochotný zaplatit přiměřenou částku

Předem všem díky za tipy a názory.
Příspěvek přidán 23.1.2012 16:10
gullsy
avatar gullsy
13 let 0 měsíců 21 dní
Diablo III ;))) prý má letos vyjít.

DDO je dobrá řežba, byť z jiného pohledu, ovšem co do akce klasa. Otázka je, jak se sžiješ s posledním vývojem, kdy end-content je newplayers unfriendly a postava, kterou vyleveluješ je z 90% pro endgame nepoužitelná, protože se z DDO stala hra pro veterány. Přesto třeba na tebe tenhle vlak nebude příliš rychlej, abys naskočil.

Stojí za vyzkoušení, během čekání. Akce je to dobrá, skutečně.
Příspěvek přidán 28.1.2012 17:35
Suicide
avatar Suicide
12 let 2 měsíců 6 dní
Zkus hru Titan Quest. Jde o hru, která je taky dost podobná Diablu, akorát tam jsou nepřátelé z řecké mytologie, jako medůzy, gorgony, kentauři, satyři, harpyje a další takové vymoženosti. Není sice zadarmo, ale podle ceny na Steamu je velmi levná+s datadiskem Immortal Throne 9,99eur (dál se to neplatí a je to docela výhodné). Grafika není extra, ale není ani nejhorší. Je to sice v angličtině, ale to ani nepotřebuješ. Řežba jako v Diablu. Jediné co tam je takové dilema jsou talentová stromy, kterých je tam dost.
Příspěvek přidán 11.2.2012 15:03
1
Pro přispívání do fóra se musíš přihlásit
© 2008-2024 MMOGames - systém naprogramoval Ondřej "Kalimero" Vašíček, design vytvořil - Vítek "Whizzzkey" Matuška, obsah - redakce
Tento server dodržuje právní předpisy o ochraně osobních údajů. Všechna práva vyhrazena. Bez svolení redakce není možno texty dále rozšiřovat!
Blogované AlterEgo | Seriál Prison Break
načítání načítání