Poraďte: Jakou on-line RPG hru pro syna na Vánoce - Fórum

Kicker
avatar Kicker
14 let 6 měsíců 5 dní
Jo no spawme tj dost dobrá připomínka to mě ani nenapadlo. :) A Allods se též dá, ještě jsem zapomněl na Runes of Magic - free to play.
Příspěvek přidán 5.11.2010 19:52
Y0G1
avatar Y0G1
14 let 5 měsíců 15 dní
ahoj...tak ono uprimne neviem v 10 rokoch hrat mmo no je to divne ...ale kazdy podla gusta.

Co sa tyka wow osobne by som to jemu nedoporucoval i ked je ta hra docela spackana a lahucka(moj nazor) lidi deti a hlavne deti z toho docela blbnou ..osobne pak kaslou nja vsetko rikam z vlastnej skusenosti ..

Co sa tyka lotra osobne asi skor to ta hra je pre casual hracov je velmi pekne graficky spravena do urcitej miery je free ale predsa mesacne zacvakat 8€ neni az tak vela ak ste samozrejme pracujuci a vyhoda toho ked to s tim bude prehanet tak se mu to platit nebude:)...everquest se mne osobne libi ale nelibi se mi ten system ze je to take tkzv ofaj.Uprimne vravim mozno by bolo lepsie kupit konzolu? len napad nejake pekne rpg hry su tam ....a co sa tyka toho ze v 10 rokoch vie ze jeho zaner su rpg noo neviem v tom veku to moze byt cloveku jedno co hra..:)
Příspěvek přidán 12.11.2010 9:13
Pilliars
avatar Pilliars
14 let 4 měsíců 7 dní
Pro děti je přímo: Trailer na lego online youtube.com osobně tohle bych koupil svému synovi ^^ ale toho zatím nemam a platí se v legu měsíční poplatky, ale jsou malé myslím ^^. Ještě by se našlo pár her. A nebo wow, ale dá se hrát i free, a to na czeském serveru. Třeba: drahy.com na naší scéně je těch free serveru hrozně moc. Ale zatím jsem viděl dobrou kvalitu jenom na tom mnou zmíněném.
Příspěvek přidán 12.11.2010 22:14 | Naposledy upravil Pilliars v 12.11.2010 22:16
LubosHa
avatar LubosHa
10 let 1 měsíců 13 dní
Já bych se vykašlal na MMO-RPG a koupil bych mu nějaký klasický RPGčko, podle mě by ho to bavilo podobně. Třeba Zaklínač 2 (gameshop.cz/pc-za...edice.html ho dokáže určitě zabavit na dobrejch pár desítek hodin :)
Příspěvek přidán 6.3.2014 0:40
Pro přispívání do fóra se musíš přihlásit
© 2008-2024 MMOGames - systém naprogramoval Ondřej "Kalimero" Vašíček, design vytvořil - Vítek "Whizzzkey" Matuška, obsah - redakce
Tento server dodržuje právní předpisy o ochraně osobních údajů. Všechna práva vyhrazena. Bez svolení redakce není možno texty dále rozšiřovat!
Blogované AlterEgo | Seriál Prison Break
načítání načítání