Poraďte: Jakou on-line RPG hru pro syna na Vánoce - Fórum

panborat
avatar panborat
13 let 5 měsíců 20 dní
Prosím znalce o doporučení, jakou On-line RPG hru koupit desetiletému klukovi na Vánoce, který už rok (s láskou) paří Metin :)) (furt...)
Do WOW jít nechci ... kdo by to platil. Prostě nějakou hru, kde se nemusí platit měsíční poplatky a která ale stojí "za to" ... a ještě ji na netu vůbec někdo hraje. Celkem dobré recenze má: Guild Wars? Jakou verzi mi doporučíte. Nebo jinou. Předem moc, moc díky !!!
Příspěvek přidán 4.11.2010 21:47 | Naposledy upravil panborat v 4.11.2010 21:53
Kedaro
avatar Kedaro
13 let 8 měsíců 16 dní
MMORPG jsou buď placené měsíčně nebo zadarmo s mikrotransakcemi, takže jestli nechceš nic platit každý měsíc tak na výběr nic asi není a nehodí se to jako dárek
Příspěvek přidán 4.11.2010 22:40
panborat
avatar panborat
13 let 5 měsíců 20 dní
Za Guild Wars se poplatky neplatí.
Příspěvek přidán 4.11.2010 23:24
spawm
avatar spawm
14 let 4 měsíců 11 dní
ja bych mu nekupoval nic a vykopnul ho hrat si ven, v 10 letech podle me nema dite u pocitace co delal a uz vubec ne u MMORPG.
Příspěvek přidán 5.11.2010 6:53
Raspo
avatar Raspo
15 let 1 měsíců 18 dní
myslim si to iste co spawm... proste kup mu futbalovu loptu a posli ho von :) nech vie aj co je RL
Příspěvek přidán 5.11.2010 7:13 | Naposledy upravil Raspo v 5.11.2010 7:13
Kicker
avatar Kicker
14 let 6 měsíců 11 dní
No pro 10ti letého si nemyslím, že zrovna MMO jsou vhodná volba, spíš nějakou budovatelskou strategii nebo zajímavou adventuru, klidně skočte do nějakého obchodu s hrami a poptejte se tam, ale jak říkají ostatní, měl by dostat balón nebo kolo, prostě něco na ven a když už hru v tomhle věku tak něco co je zároveň i "výchovné". :)
Příspěvek přidán 5.11.2010 8:29
Kedaro
avatar Kedaro
13 let 8 měsíců 16 dní
jaktože se za guild wars neplatí? to jako že si koupíš jen hru a hraješ to stačí? bude tak i guild wars 2? hmm to není špatný systém
Příspěvek přidán 5.11.2010 11:55
Tyserie
avatar Tyserie
14 let 2 měsíců 11 dní
Cha, to sou odpovedi. Me se nezda ze se vas tu ptaj na to jak vychovavat sve dite ale jakou mu kupit mmorpg. To sami ta rada ze radsi budovatelskou strategii nebo adventuru. pokud je kluk asi fanousek zanru RPG a koupi se mu uplne neco jinyho, tak bude pravdepodobne nasranej a penize za hru budou vyhozeny kominem. Ale zase ten pocit jak ste poradili jako ze pro dobro ditete musi hrat u srdce.

K otazce. Pokud uz rok hraje s laskou jednu hru, co je duvodem ze mu chcete kupovat jinou? Pokud si rekl o jinou, pak tu byla dobra rada Guild Wars. Hra se koupi a hrani uz je zdarma. Jinak neni problem si stahnout za darmo Lord of the Rings online a zkusit. To je asi jedna z nejlepsich mmorpg zdarma.

ZJAKATOS
Příspěvek přidán 5.11.2010 12:02 | Naposledy upravil Tyserie v 5.11.2010 12:03
Raspo
avatar Raspo
15 let 1 měsíců 18 dní
Tyserie: sorry ja ako 10 som behal von, hral schovavacky, hral futbal a nehral som nejake MMORPG alebo hry na PC... k hram a to MMORPG som sa dostal vo svojich mozno 18-19 rokoch, kedy som si kupil notas :)
Viem doba je ina 10 rocny, fajcia, piju, hraju hry.. kurna ! starnem :D
Příspěvek přidán 5.11.2010 12:34
spawm
avatar spawm
14 let 4 měsíců 11 dní
2Tyserie: kecy plky blaboly.

jinak pokud hraje ten metin nebude teda lepsi mu zaplatit par goldu nebo mu do te hry neco koupit nejake itemy nebo neco takoveho? kde je ta doba kdy jsem hral na atarech a pretacel kazety, nez se to pretocilo tak jsem si hral s legem :-D. jinak dobra hra zdarma je i atlantika skoda se neni CZ/SK komunita :-(
Příspěvek přidán 5.11.2010 12:50
Tyserie
avatar Tyserie
14 let 2 měsíců 11 dní
Uživatel Raspo v čase 5.11.2010 12:34 napsal
Tyserie: sorry ja ako 10 som behal von, hral schovavacky, hral futbal a nehral som nejake MMORPG alebo hry na PC... k hram a to MMORPG som sa dostal vo svojich mozno 18-19 rokoch, kedy som si kupil notas :)
Viem doba je ina 10 rocny, fajcia, piju, hraju hry.. kurna ! starnem :D


JJ, ja to chapu takova byla doba. Ja jen ze o tom ta otazka nebyla. Tim padem pro panborata to ma informacni hodnotu 0. Jinak podle me jich spousta hraje hry a nekourej a nepijou :) Tezko budes svoje dite nutit do neceho co ho absolutne nebavi jen proto, ze mas pocit ze to je podle tebe spravny. To mi prijde chory. Jinak tim bych to ukoncil at tu nepokracujem v diskuzi o necem co vlastne autora vubec nezajima :D

Spawm: mozna kecy a plky, ale alespon uz si vypotil neco co by mohlo autora i zajimat. Taky mi prijde divny ze by se melo neco kupovat kdyz uz mladej pari jednu hru, ale mozna ze si sam rekl protoze uz vyrost a zatouzil po necem kvalitnejsim. Ja teda osobne tyhle asijsky veci nesnasim, ale kazdej ma jinou chut. Me osobne prijde ze momentalne kraluje:

World of Warcraft cena kolem 9 euro na mesic, klasika nema cenu predstavovat
wow-europe.com/en...trial.html

Lord of the Rings online zadarmo, hodne vymakana komplexni hra (muj nazor)
lotro-europe.com

Eve online 15 euro, super hra pokud mas rad scifi a vesmir
trial.eveonline.c...trial.aspx

Fallen Earth 30 dolaru za hru a 15 dolaru mesicne, hodne slusna kvalitni hra z prostredi postapokaliptickyho sveta ve stylu Mad Max, tereni bugy, motorky atd.
fallenearth.com

Age of Conan 15 euro mesicne, nadherna grafika, vyssi HW naroky
ageofconan.com

Mortal Online 40 euro hra 15 euro mesicne, Velice nadejna hra, hodne ralnej svet ale momentalne hodne chyb a zasadne a pouze jen pro lidi co milujou PvP, jinak hrozi nebezpeci infarktu jak vas furt nekdo killuje :) Zadny PvE
mortalonline.com/index.php

Guild Wars koupi se krabice a pak uz je to zdarma
guildwars.com


HRY co sem nezkousel:

warhammeronline.com mesicni poplatek
runesofmagic.com zdarma
everquest2.com zdarma
ddo.com zdarma
uk.aiononline.com

A jeste by me urcite nekdo doplnil o dalsi hry
Příspěvek přidán 5.11.2010 13:42
Kicker
avatar Kicker
14 let 6 měsíců 11 dní
EvE Online, Fallen Earth a Mortal Online bych asi vynechal to jsou spíš pro "pokročilejší" hráče. Pokud ho jak říkáš nebaví strategie ani adventury a tak bytostně je nemá rád, že by si je nezahrál (mě teda v 10 bylo jedno co sem pařil, ale je fakt, že nejaký Prehistoric a UGH nemají konkurecni ani dnes :P) tak ze světa MMO bych mu, bez měsícních poplatků, pořídil Lineage 2 na free serveru, WoW ovšem to není to pravé, vždycky je lepší oficiální server.

Takže Lord of the Rings online, Everquest 2 nebo Guild Wars, první dve zmíněné hry jsou free jen do určité části pak už se "musejí" platit, Guild Wars se platí pouze za krabice. 3 datadisky + původní hra - akorát GW už se teď tak moc nehrají, alespoň česká komunita co vím tak už moc nežije, čeká se na Guild Wars 2. Takže pokud má silné PC dát mu třeba něco jako dárkový kupon na GW 2 (předprodej) jestli už se dají takhle pořídit.

Pokud vám nevadí měsíční poplatky tak pak Age of Conan je velmi zajímavou hrou (opět chce měsíšní poplatky a je tam dost krve a brutalit - nechal bych to na vyšší věk). Warhammer online nebo WoW jsou hry s "cartoon" grafikou, které by se mohli zalíbit, WoW je více boj s monstry kdežto Warhammer se více soustředí na boj mezi hráči.
Příspěvek přidán 5.11.2010 13:54 | Naposledy upravil Kicker v 5.11.2010 13:55
Tyserie
avatar Tyserie
14 let 2 měsíců 11 dní
Uživatel Kicker v čase 5.11.2010 13:54 napsal
EvE Online, Fallen Earth a Mortal Online bych asi vynechal to jsou spíš pro ”pokročilejší” hráče. Pokud ho jak říkáš nebaví strategie ani adventury a tak bytostně je nemá rád, že by si je nezahrál (mě teda v 10 bylo jedno co sem pařil, ale je fakt, že nejaký Prehistoric a UGH nemají konkurecni ani dnes :P) tak ze světa MMO bych mu, bez měsícních poplatků, pořídil Lineage 2 na free serveru, WoW ovšem to není to pravé, vždycky je lepší oficiální server.

Takže Lord of the Rings online, Everquest 2 nebo Guild Wars, první dve zmíněné hry jsou free jen do určité části pak už se ”musejí” platit, Guild Wars se platí pouze za krabice. 3 datadisky + původní hra - akorát GW už se teď tak moc nehrají, alespoň česká komunita co vím tak už moc nežije, čeká se na Guild Wars 2. Takže pokud má silné PC dát mu třeba něco jako dárkový kupon na GW 2 (předprodej) jestli už se dají takhle pořídit.

Pokud vám nevadí měsíční poplatky tak pak Age of Conan je velmi zajímavou hrou (opět chce měsíšní poplatky a je tam dost krve a brutalit - nechal bych to na vyšší věk). Warhammer online nebo WoW jsou hry s ”cartoon” grafikou, které by se mohli zalíbit, WoW je více boj s monstry kdežto Warhammer se více soustředí na boj mezi hráči.


Jo mas pravdu, ted sem si uvedomil ze v Mo jsou charactery jak je herni buh stvoril. To by kluk asi koukal LOL. Tak to vynechame, EVE je tezka i pro dospeli hrace to je taky pravda, ale zase treba je kluk nadprumer a Fallen Earth mi prijde ze by se mozna i dala v jeho veku :)
Příspěvek přidán 5.11.2010 14:02 | Naposledy upravil Tyserie v 5.11.2010 14:03
spawm
avatar spawm
14 let 4 měsíců 11 dní
nevim, ale moc decek v 10 letech co umi dobre anglicky neznam preci jenom metin, 4story a dalsi jsou v cestine takze bych moc neodbocoval a pokud ho ta hra bavi tak nevidim duvod proc mu cpat neco noveho co se mu nemusi libit :-)
Příspěvek přidán 5.11.2010 15:06
Tyserie
avatar Tyserie
14 let 2 měsíců 11 dní
Uživatel spawm v čase 5.11.2010 15:06 napsal
nevim, ale moc decek v 10 letech co umi dobre anglicky neznam preci jenom metin, 4story a dalsi jsou v cestine takze bych moc neodbocoval a pokud ho ta hra bavi tak nevidim duvod proc mu cpat neco noveho co se mu nemusi libit :-)


Souhlas, jinak sem si jeste vzpomnel na Allods allods.gpotato.com free to play
Příspěvek přidán 5.11.2010 15:31
Pro přispívání do fóra se musíš přihlásit
© 2008-2024 MMOGames - systém naprogramoval Ondřej "Kalimero" Vašíček, design vytvořil - Vítek "Whizzzkey" Matuška, obsah - redakce
Tento server dodržuje právní předpisy o ochraně osobních údajů. Všechna práva vyhrazena. Bez svolení redakce není možno texty dále rozšiřovat!
Blogované AlterEgo | Seriál Prison Break
načítání načítání