Hledám vývojáře na MMO - Fórum

hyenlord
avatar hyenlord
14 let 11 měsíců 21 dní
Jestli má někdo zájem, drobádko času a zkušenosti ohledně 2D/3D grafiky, scriptu, animací, 3D modelu a hudby tak bych chtěl rozjet vlastní nízkorozpočtový projekt v podobě počítačové 3D Historické MMORPG (Multiplayer Online Role-Playing Game) hry.

Nízkorozpočtovým projektem myslim to, že jediné co by bylo prozatím nutné platit (pro rozjezd z mé kapsy samozřejmě) by byly různé licence, hosting a časem i vlastní server.

Můj sen byl vždy to, být součástí vývoje MMO hry, což vedlo k tomu že jsem se rozhodl navrhnout MMORPG Historickou hru (bez kouzel a monster), která by byla zaryta do Středověku. Kde by byly hlavní náplní hry tyto elementy :

Diplomacie mezi frakcemi (Frakce=Gulda)
rozsáhlý PvP a PvE svět
Epické bitvy a války
Full loot/ Normal loot = braní věcí jen z baťohu a ne z equipmentu
Masivní počet animací
Sandbox systém
1st Person View (pohled z první osoby)
House systém
Crafting systém
Tak pokud má někdo zájem tak pište na ICQ (483147288) Skype (misa.daniel)

Podmínky

Zkušenosti ohledně ohledně 2D/3D grafiky, scriptu, animací, 3D modelu nebo hudby.
Minimální věk 17 let.
Příspěvek přidán 24.11.2009 19:20
Albert
avatar Albert
15 let 2 měsíců 13 dní
Taky jsem taky hledal pomoc, sice offtopikovou ale i tak.. a založil jsem téma o práci obecně, pokud by tam někdo, kdo by do toho šel, zabloudil a nevšiml si tvého topiku tady, tak by se mu link sem mohl hodit.

mmogames.cz
Příspěvek přidán 26.11.2009 12:06 | Naposledy upravil Albert v 26.11.2009 12:13
Kalimero
avatar Kalimero
15 let 8 měsíců 20 dní
A máš už něco více, než jen tento seznam věcí slepených odjinud? Máš hru promyšlenou uplně do detailu a sepsanou? Máš nějaké zkušenosti s jakoukoliv tvorbou? Na čem hra poběží? Vlastní engine nebo nějaký free nebo použiješ nedávno vypuštěný UE3?
Píšu ty otázky proto, že takovýto seznam může napsat kdokoliv a nebudí to autoritu. Pokud opravdu něco chceš dělat a potřebuješ na to další lidi, musíš přijít s nějakým slušným základem, který dá jasně na jevo že tomáš pevně v rukou.
Jinak je to naprosto zabité.
Příspěvek přidán 30.11.2009 15:19
1
Pro přispívání do fóra se musíš přihlásit
© 2008-2024 MMOGames - systém naprogramoval Ondřej "Kalimero" Vašíček, design vytvořil - Vítek "Whizzzkey" Matuška, obsah - redakce
Tento server dodržuje právní předpisy o ochraně osobních údajů. Všechna práva vyhrazena. Bez svolení redakce není možno texty dále rozšiřovat!
Blogované AlterEgo | Seriál Prison Break
načítání načítání