doporučte MMO bez měsíčních poplatků - Fórum

jozef
avatar jozef
14 let 7 měsíců 11 dní
Zdravim hledam nějaký nejlíp MMORPG který by splňovalo nějaký moje kritéria. Protože jsem hrál přez dva roky WOW tak na něj určitě během přízpěvku párkrát narazim. Začnu tím že hledám hru bez měsíčních poplatků koupit si hru mi nedělá problém ale koupit si hru a cpát peníze ještě za každej měsíc hraní mi přijde jako kravina. Další věc kterou si od hry slibuju je nějaký to PVP čím lepší tím spíš se mi hra zalíbí PVEčko by samozdřejmě chybět nemělo sem tam nějaká instance popřípadě dungeon ve stylu WOW kterej se chodí ve více lidech a tím vlastně trochu podporuje hru v partě. Postavy by se měli aspoň trochu lišit např. v klasách. Poslední věc která mě napadá je nějaká sebemenší česká komunita abych měl ve hře s kym kecat. Grafiku typu lineage a jinejch japonskejch her moc nemusim ale to bych si potom zaručeně nevybral tudíš preferuju hratelnost nad grafickym zpracovánim.

Za každou reakci budu vděčnej díky.
Příspěvek přidán 24.8.2009 18:35
Strmy
avatar Strmy
15 let 0 měsíců 0 dní
Zkus Runes of Magic je to skoro jako wowko..
Příspěvek přidán 25.8.2009 11:48
Albert
avatar Albert
15 let 1 měsíců 21 dní
Jestli máš vztah k bojovým uměním tak je pěkné 9Dragons.
Příspěvek přidán 25.8.2009 13:44
jozef
avatar jozef
14 let 7 měsíců 11 dní
Podívám se na to zrovna jsem dostahoval Archlorda takže vyskoušim tohle a potom se dám do nějaké hry kterou jste mi doporučili díky.

-----------------------------------------------------------------------
Koukám na nějaký videa z archlorda a už asi tuším co mi vadí na asijskejch MMOčkách je to hraní PVP který je ve WOW dokonalý právě v tom že nerozhodujou jen spelly ale i pohyb jako třeba útěk když na někoho naházim doty nebo zdrhání před mágovejma kouzlama popřípadě běhání za hunterem kterej nemůže střílet na blízko. Nenajde se tedy MMORPG který jsem popsal vejš a ještě k tomu obsahuje i ten detail kterej jsem psal tady? Klidně doporučte hru který chybí něco z toho co jsem psal ale stojej za to.
Příspěvek přidán 25.8.2009 16:21 | Naposledy upravil jozef v 25.8.2009 22:37
Hvezdosvit
avatar Hvezdosvit
15 let 1 měsíců 18 dní
The Chronicles of Spellborn je na nejakou dobu zadarmo. Vybiral bych budto tCos nebo Runes of Magic. Rozmanitost WOW ale ve free hrach nehledej, ty miliony platicich uzivatelu to nejde dohnat.
Příspěvek přidán 4.9.2009 9:11
Kicker
avatar Kicker
14 let 5 měsíců 15 dní
no doporučil bych asi Guild Wars pokud se ti chce investovat do krabice s hrou, je teda pravdou, že GW mají 3 datadisky, Factions, Nightfall a Eye of the North, teď se pracuje na GW 2 ve kterých, kdo už hraje GW 1 bude mít výhody. V GW1 si můžes progress ukládat ve special místnosti - potřebuješ na to datadisk Eye of the North. Hra byla původně zaměřena na PVP pak se pokusili i o PVE. Škoda, že je hráče mimo město nepotkáš, buď si v partě s hráči nebo si musíš vzít NPC, s datadiskem Nightfall přisla i možnost herů což jsou v podstatě také NPC, ale můžes je ovládat a vylepšovat jim equip. Všechny mapy mají hard mode, v GW jsou velice pěkné armory, hodně rozdílné classy, navíc výběr dvou povolání v jednom je velmi zajímavá věc, skilů můžeš používat jen 8 ale o to je lepší team PVP kdy jde opravdu o skill a ne o equip. PVP je random arena, team arena (oboje pro 4 hráče), pak je tuším pro 8 a i pro 12. Dungeony sem v GW neprošel, ale Eye of the North by je měl obsahovat. Každopádně pokud máš rád originální classy tak GW je pro tebe, protože v nich jsou podle mě jedny z nejoriginálnějších povolání v MMO hrách, Mesmer, Dervish, Paragon, Ritualista.. :)

EDIT: + abych nezapomněl je to všecko na oficiálním serveru, takže se můžeš setkat i s eventy, koná se i GWWC což je mistrovství světa mezi nejlepšími, tuším se dá i spectovat..
Příspěvek přidán 13.10.2009 18:22 | Naposledy upravil Kicker v 13.10.2009 18:24
makcz
avatar makcz
14 let 4 měsíců 29 dní
uplně zadara maš metin2.cz 4char každý znih ma 2vycviky
Příspěvek přidán 30.10.2009 14:40
White
avatar White
14 let 4 měsíců 23 dní
koukam, ze tu ma nekdo uplne stejne problem jako ja :-D a ze jsem toho uz teda za poslednich 14 dni vyzkousel a popravde, clovek postizen wowkem to nema vubec jednoduche, zatim jsem nenasel hru, ktera by se mu vyrovnala a byla zadara, hodne me uchvatil svet AoC ted jdu zkouset Aion na tom freecku co tu je, a asi stahnu WO potom co je trial na neomezenou dobu, ale s omezenyma moznostma, DDO jako dalsi alternativa ma desne plochej svet, uplne uzasnej sobojovej system, ale rekl bych ze hodne nevyvazene pvp; Spellborn co tu nekdo zminoval ma velice zajimavej koncept boje a vubec pojeti hry, ale diky tomu ze to je free neexistuje podpora ze strany GM ani vyvojaru, udesnej system Qsteni, a minimalni progres (clovek dostane vsechno na zacatku zadara a az celkem dlouho ziska neco cim by mohl vylepsit svuj char) avsak velmi zajimave pvp a pro me uzasne pve, jenze jako solo hra desna nuda; GW - osobne bych asi volil to, sice to uz je dlouho co jsem to hral, a pekne me stval system pohybu, protoze hejbat se tam prakticky neda, svet je hodne omezenej neda se plavat, skakat ani padat z vejsky, nejsou tam mounti, coz teda ani v Spellbornu a DDO takze po zkusenostech... nevim jak WO, zkusim a kdyz tak dopisu, ale asi bych volil DDO... hra se vyviji ma potencial a i pres desnou "mrtvost" sveta a stereotip, ktery po chvilce hrani je, to je asi nejlepsi volba, alternativou je GW, ale pokud si mel pvp ve wow rad, kvuli dobre pohyblivosti a moznosti vyuzivani prekazek a vubec celkove "akcnosti" tak te GW moc neuspokoji, osobne se tesim na dvojku aspon dle toho co o ni pisou by se tohle melo hodne zmenit ;-) posledni moznost je pockat az vylezou SW:TOR, ktere maji byt placene formou mikroplateb, a prave soubojovej system a pvp tam vypada hodne dobre, aspon zatim ;-)
Příspěvek přidán 6.11.2009 16:22
Kalimero
avatar Kalimero
15 let 7 měsíců 29 dní
kouni na tento článek o GW2 - vylepšuje ve všech ohledech co jsi psal mmogames.cz ale to budeš muset chvíli počkat.
Příspěvek přidán 6.11.2009 20:08
White
avatar White
14 let 4 měsíců 23 dní
Uživatel Kalimero v čase 6.11.2009 20:08 napsal
kouni na tento článek o GW2 - vylepšuje ve všech ohledech co jsi psal mmogames.cz ale to budeš muset chvíli počkat.


ver mi, ze tohle opravdu velice bedlive sleduju a uz ted se na to desne tesim a drzim jim vsechny palce, aby se jim to povedlo udelat dobre, protoze GW samoosobe mam rad, ale ma proste spoustu nedostatku, ktere odradi spoustu hracu ;-)
Příspěvek přidán 8.11.2009 15:13
Defuse
avatar Defuse
14 let 3 měsíců 23 dní
Lineage II :-)

například u nás zadarmo

darkdragon.cz
Příspěvek přidán 6.1.2010 19:44
1
Pro přispívání do fóra se musíš přihlásit
© 2008-2024 MMOGames - systém naprogramoval Ondřej "Kalimero" Vašíček, design vytvořil - Vítek "Whizzzkey" Matuška, obsah - redakce
Tento server dodržuje právní předpisy o ochraně osobních údajů. Všechna práva vyhrazena. Bez svolení redakce není možno texty dále rozšiřovat!
Blogované AlterEgo | Seriál Prison Break
načítání načítání