Warrior Epic ? - Warrior Epic - Fórum

kayruL
avatar kayruL
14 let 8 měsíců 28 dní
Zdravim :) Celkem mě poslední dobou láká vyzkoušet tuhle MMO, tak kdyžtak napište nějakej váš review, kdo už zkoušel :) Mimochodem, na mmogames jsem novej a jinak jsem již veterán na portálu onrpg.com ;) Takže nějaký zkušenosti s online hrama mám a neni jich málo :) Překvapilo mě, že vůbec nějaký český portály existujou :) Doufám, že bude dosahovat kvalit porálů světových aneb Češi napomáhejme si :)
Příspěvek přidán 2.7.2009 14:35
kayruL
avatar kayruL
14 let 8 měsíců 28 dní
Tak zde je malé review :

- Hra vypadá celkem hezky, co se týče reklam atd. Dokáže hezky navnadit, ale během pár minut hraní zdání klame.
- Ani nevím, zdali se tomu dá říkat dokonce MMO, neboť hra běží na stejným jakém si zvláštním principu, že si v menu najdeš ostatní hráče a s nimi pak můžeš jít hrát (procházet instance).
- Hra mi přišla skoro spíš jako singl, s možností PvP i PvE.
- Itemy vám nedropují, pouze po ukončení instance se vám v menu ukáže, co vám droplo za předmět...Takže pokud vás maminka vyžene od kompa a ukončíte hru dřív, než proběhnete instanci, máte prostě smůlu a item nemáte.
- Na výběr jsou pouze tři postavy bez možnosti nějaké úpravy (maximálně jméno)
- Ve hře jsem nenarazil na žádný ingame chat, takže jsem si tam v podstatě hrál sám.
- Celkové ovládání je poněkud nové a mě nesedlo, grafika zastaralá (Něco jako dungeon siege 2 kříženej s Fate)

- Závěrem bych řekl, že mi hra sebrala 30.min drahoceného času a nyní ji už jenom zamávám, neboť hra jde pryč z mého kompa.
Příspěvek přidán 4.7.2009 18:51
DJ Killer
avatar DJ Killer
14 let 11 měsíců 27 dní
No, dám sem trochu odlišný názor na hru ;-) Nemůžete čekat, že tato hra bude jako všechny ostatní MMO, kde na začátku uděláte char a ihned se ponoříte k dalším stovkám hráčů. Ale určitě to má něco do sebe.

-Když jsem hru zapnul, dostal jsem šok, nemůžete si vybrat charakter a hra vás zavede přímo do první mise modu campaign, takže jsem přemýšlel, je-li to vůbec MMO a ne nějaké nové singl RPG.

-Po dohrání první mise už se moje očekávání ale zlepšilo. Poté co jsem se dostal do menu, jsem objevil chatbox, který mě po kliknutí na zkřížené meče zavedl do dalšího boxu s již vytvořenými hrami(jde to takhle zdlouhavě, nebo stačí dát Play now)

-Postav je zde nyní 5 a tento měsíc by měli být v expansionu přidány další 2. Na začátku máte sice pit fightera, ale můžete za prestige pointy, které dostáváte z misí koupit další ;-) upravit můžete jen jméno. popřípadně vzhled postavy, brnění, zbraně za goldy(za real peníze, nebo ingame prodej postav)

-Za goldy se dále dá koupit vybavení vaší haly, dekorace atd. nebo vylepšení přímo pro vaše warriory ;-)

-Za každý lvl dostáváte skill pointy, které investujete do skillů, buď vemete nový, nebo nějak vylepšíte starší, vše je jen na Vás.

-Hra se ovládá pomocí WSAD - pohyb, se shiftem pak chůze. 12345 atd. - skilly. F1-F5 - zaměření kamarádů v týmu. Nebo se dá hra hrát kompletně pomocí myšky

- Po updatu na expansion, budou otevřeny možnosti PvP bojů a mnoho dalšího.

Jediné co mi na hře vadí, že občas nedrží nastavení v menu, ale to se dá přežít :)

Já bych závěrem řekl, že pro hráče, kteří mají rádi styl her jako je Diablo a Dungeon Siege je tahle hra jako dělaná. Já si tím alespoň zkrátím čekání na Diablo III
Příspěvek přidán 8.7.2009 22:23
Mike
avatar Mike
15 let 3 měsíců 21 dní
Diskuze presunuta.
Příspěvek přidán 11.7.2009 18:44
kikaf
avatar kikaf
14 let 3 měsíců 12 dní
Mám takovej dotaz nebo spíš prozbu o pomoc.Hru jsem nainstaloval ale tím jsem taky skončil. Když tu hru spustím dostanu se až k mému profilu a dál nevím jak se dostat do hry. Jediné co mi tam jde je options, guild a frinds. Proste nevím jak se mám dostat na mapu.
Příspěvek přidán 16.12.2009 23:29
1
Pro přispívání do fóra se musíš přihlásit
© 2008-2024 MMOGames - systém naprogramoval Ondřej "Kalimero" Vašíček, design vytvořil - Vítek "Whizzzkey" Matuška, obsah - redakce
Tento server dodržuje právní předpisy o ochraně osobních údajů. Všechna práva vyhrazena. Bez svolení redakce není možno texty dále rozšiřovat!
Blogované AlterEgo | Seriál Prison Break
načítání načítání