Exluzivní rozhovor s vývojáři STAR TREK ONLINE - Star Trek Online - Fórum

Heady
avatar Heady
15 let 1 měsíců 28 dní
Hra placená bude určitě.
A hry zdarma ber spíše jako vyjímku. Tvůj pohled na věc typu "nejsem takový blázen, abych si za hraní ještě platil" je v dnešní době zastaralý a naivní :).
Příspěvek přidán 20.11.2009 16:50
Riwen
avatar Riwen
14 let 4 měsíců 30 dní
Ano nejspíš máš pravdu - můj názor je skutečně zastaralý, ale výš co znamená hra? Hra je zábava. Měla by člověka potěšit a uvolnit. Takhle si člověk za to musí platit a také na to myslet. Nejspíš to píši na špatné místo, ale tak to vidím a nejsem jistě sám. Je to dobrý byznys dělat hru a nechat si od hráčů za to platit. Nepochabně to i vynáší, ale hráče to pouze ždíme.

Zajisté bude Star Trek Online bomba, ale hru si ani nevyzkouším. Slyšel sem, že ani Champions Online nemáte možnost vyzkoušet. Jestliže to bude tak i u STO, tak tu určitě bude plno lidí co si to nebudou předplácet. Kupovat zajíce v pytli je na nic. Nejspíš se objeví plno recenzí a názorů na hru, ale ty nejsou vždy zcela objektivní a spoléhat se na to, co někdo řekl, to je k ničemu.

Raději zůstanu u staré, známé a dostupné hry jako je World of Warcraft (nějaký free server ovšem). Platit za něco, co Vás po nějaké době na 100% přestane bavit, nemá cenu.
Příspěvek přidán 20.11.2009 20:27
Albert
avatar Albert
15 let 1 měsíců 22 dní
Riwene to máš jako s kolotočem, taky musíš zaplatit 5 korun, aby ses na něm mohl dvě minuty povozit a pokud celé ty dvě minuty myslíš na těch 5 korun, tak pak je opravdu lepší na něj vůbec nechodit.
Příspěvek přidán 21.11.2009 0:19
Pro přispívání do fóra se musíš přihlásit
© 2008-2024 MMOGames - systém naprogramoval Ondřej "Kalimero" Vašíček, design vytvořil - Vítek "Whizzzkey" Matuška, obsah - redakce
Tento server dodržuje právní předpisy o ochraně osobních údajů. Všechna práva vyhrazena. Bez svolení redakce není možno texty dále rozšiřovat!
Blogované AlterEgo | Seriál Prison Break
načítání načítání