Obecná diskuze o hře Lord of The Rings Online - Lord of The Rings Online - Fórum

zaty
avatar zaty
14 let 3 měsíců 19 dní
Uživatel Tyserie v čase 15.11.2010 13:54 napsal
Tohle je presne macho stvavej a nenavistej styl komunity WoW hracu. Nejhorsi komunita co sem zazil v mmo. Neustale te nekdo napada ze neumis tohle nemas tamto a nebo neco kazis. Normalni je taky ze tak jen pro zabavu urazi celou partu co s ni nekde je, nebo ze nakonec dobre prosliho dungu zarve fucking noob a leave atd. Proste komunita psychopatu.

Jo jasny lotro ma svuj styl a wow muzes hrat od mimina po staryho dedu, je univerzalni, proto ma tolik subscribers. Osobne doufam ze lidi z WoW nebudou prichazet do LOTRO pac sou to dost casto prasata nevychovany. Samozrejme je spousta dobry guild a hracu, ale to aby clovek pohledal. Wowokari maj uz proste vrozeny urazet vsechny hry kolem aniz by nekoho jejich nazor zajimal.

Presne jak napsal GoYa, v LOTRO nikdo nezavodi o nejaky priblbly gear score a podobny chujoviny. Ve wow kdyz nemas gear score 20 milionu a neznas taktiky vsech raidu, tak se nemam ani sanci nikam dostat, protoze tu hru hrajou sami blazni co si myslej ze je to jejich zivotni poslani nebo druha prace a nechapou ze tam sou lidi co to proste parez pro zabavu.

Pozor, ja nerikam ze je to spatna hra. Mam 80 lvl na ofiku a rad si to obcas zahraju. LOTRO je proste jiny. Ty hry se nedaj srovnavat. Podle me je LOTRO vic pro dospelou komunitu hracu, uz jen proto ze grafici je proste vic realny nez wow a kdyz v LOTRU ma nejaka postava vypadat hruzostrasne tak tak proste vypada.

Uvedomte si, ze povetsinou lidi co tu soudite LOTRO ste to naistalovali, udelali mozna 15 - 20 lvl a sli od toho. To znamena ze soudite hru po odehrani celkem mozna 3-4 dnu?

Pokud byste to brali na pocet veci co LOTRO nabizi, tak je to jednoznacne vitez nad mozna vsema ostatnima mmo.

1,clasicky lvlovani
2,NPC mounty + privatni mounty
3,Raidy
4,klasicky instance
5,skirmish, neco jako instance ale da se to chodit i solo. Dostanete vojaka ktery jde privolat jen pro solo skirmish a on bojuje s vami. Za marky ze skirmishu si ho lvlujete a pridavate mu shopnosti, takze muze byt bud tank, dps, nebo vas healovat.
6,super promakanej craft, desitky receptu + po dosazeni mistrovstvi na dane urovni kraftu moznost critical success kdy muzete z obycejne veci vyrobit masterpiece kterej je nescetnekrat lepsi nez mel byt puvodni vyrobek. Pod kazdym zvolenym povolanim se nachazi 3 ruzne zamestani (napr. prospector, metalsmith, tailor)
7, samozrejme hobby, rybareni
8, hrani na hudebni nastroje s tim ze se opravdu muste naucit jak hrat a stava se ze potkate v hospode celou skupinu hracu co hrajou dohromady jako kapela a zni to super.
9, housing, muzete si poridit dum, vybavit si ho nabytkem, plus v nem muzete mit az 2 soukrome truhly na veci a dokonce snad i craftici stoly.
10, Trofeje, z mobu obcas vypadnou kuze a jine special itemy ktere si muzete nechat u specialistu ve meste vycpat a potom si napr. do obyvaku postavite vycpanyho medveda Baribala v hruzostrasny poze a kdyz k vam nekdo prijde na pivko do baracku tak mu muzete vypravet jak vas ten medved kdysi chtel sezrat kdyz ste si odskocil na velkou za smrcek pri ceste do Morie.
11, legendary weapons, zbrane ktere padaji z mobu v Morii a padli me i v oblastech kolem Morie. Zbran se muzi nechat identifikovat specialistou a po odhaleni jejich schopnosti se muze umistnit do jednoho ze 6 slotu kde se zbran lvluje spolecne s vami(dostava svuj spec. exp ze zabitych mobu) takze je take furt silnejsi. Tu zbran si muzete nechat prekovat, ti se stava mocnejsi a pri tom si muzete zmenit jeji jmeno, takze se muze jmenovat treba Ass Kicker of Jirka Novak. padaji i casti vystroje, napr. opasky.
12, Po dosazeni myslim ze lvl 20 si muzete zajit na radnici a nechat si dat druhe jmeno. Takze uz zadny patlaniny jako Blackraven ale muzete byt proste Black Raven.
12. Desitky tytulu co muzete ziskat az specialni ukoly a nosit je nad hlavou, napr. Black Diamond Master Jeweler, nebo Pavel Poutnik Trolls Slayer atd.
13, Deeds, neco jako hrdinsky skutky, za ktere ziskavate vylepseni characteru a tyto vylepseni si pak muzete kombinovat v traits do kombinaci zlepsujici schopnosti vaseho charu a nebo vas proste odlisujici charu jinych hracu. Traits je nekolik typu, od normal po legendary.
14, Reputation, muzete byt kamosi z ruznymy frakcemi a mit od nich za to vyhody a special veci.
15,Moznost aukci nalezenych nebo vyrobenych predmetu.
16,Posilani posty mezi hraci
17,Moznost zdilene banky pro vase chary, veci v ni vidi vsechny vase postavy

ATD.

Proste LOTRO je OK, a Haters budou vzdycky Haters a Funboys budou vzdycky Funboys a hlupaci bez vkusu budou vzdycky hlupaci bez vkusu.

A ted mi dejte
ZJAKATOS


Noo, hezky jsi to napsal. Ovsem pokud jsem si vsiml tak WORF nepsal nic nenavistneho, ale proste osvetlil jak to s tim F2P je a sam vis ze ma pravdu. Naopak ty jsi napsal brutalne hatersky prispevek. Nicmene par tvych bodu bych dovysvetlil, pro ty kteri by mohli ziskat dojem ze LotRO je bezchybnou hrou ktera strci do kapsy i ono "nenavidene" WoW

1. WoW ma
2. WoW ma
3. WoW ma, nesrovnatelne vetsi mnozsti, odskalovane obtiznosti s HC mody u jednotlivych bossu, pripadne pro cely raid
4. WoW ma prehrsel. sice ne tak promakane jako nektere vychytane kousky, ale jsou tu
5. Skirmish je unikatni vec v LotRO, nicmene dokaze se taky rychle znechutit kdyz to farmis jen na marky.
6. v Craftu je WoW a LotRO srovnatelny, jen Blizzard pochopil ze by kazde povolani mohlo davat srovnatelnou vyhodu, tedy neexistuje profese ktera by byla v end game k nicemu a i v pozdnich raidech padaj pouzitelne recepty. Taky to vychvalovane mastery, no nevim. Farmit na to suroviny jak trubka a delat to defakto 2x, to mohlo napadnout jen blazna. Craft guildy jsou super, ale diverzifikace konci u zakladnich crafted relicu, na 65ce se to zase slouci pro vsechny crafty stejne.
7. WoW - fishing, cooking. sekundarni, ktere nejsou nutne, ale je to celkem zabava a aj z ekonomicke stranky to je vyhoda.
8. hrani na hudebni nastroje je super, nicmene moznost spoustet naskriptovane skladby to naprosto demoluje. sice pak vidite kapelu jak neco hraje, nicmeme veskere umeni (vetsinou) konci u toho ze jsou schopni synchronne odstartovat. Vsechna cest tem, kteri to fakt hraji manualne.
9. Housingy jsou super vec, ale i tady by Turbine mohlo najit nejake rozumnejsi vyuziti, nez jen skladiste na trofeje a truhly.
10. Trofeje - dobra vec, pokud si na tom nekdo ujizdi.
11. Legendarni zbrane byla jedna z veci ktere me v LotRO ohromily, dokud nedoslo k vystrizliveni. System levelovani zbrane je super, ovsem Legacy Loterie je nechutna blbost. Takze nez se stestim narazite na tu pravou tak to menite rychleji nez ve WoW, kde jsou kvalitni zbrane celkem vzacne. A pozdeji se z toho stava farma xp run a relicu. Jeste ze Turbine doslo k zaveru ze tady je potreba zmena, takze by cely system Legengarnich itemu mel doznat zmen.
12. Tituly ma WoW taky, a nerozhazuje je jak zrni slepicim. Kdyz uz ma nekdo titul, znamena to ze udelal neco co se jen tak neda splnit. Jasny ze v LotRO jsou tituly ktere taky nejsou zadarmo, ale kdo se v tech stovkach titulu ma vyznat.
13. Deeds jsou podobne Achievmentum ve WoW s par rozdily. Ve WoW jsou volitelne a, krome tech nejtezsich, za ne neni odmena. V LotRO je spousta deedu povinnych, protoze z toho ziskate vylepseni postavy. Spousta z techto deedu je pouze grind mobu. To by jeste tak nevadilo, ale kdyz clovek dela druhou nebo treti postavu, je to fakt opruz delat to znova. Class traity OK, Legendary traity taky ok. System talentu ve WoW povazuji za lepsi, da se stim vice pohrat a vymyslet ruzne kombinace.
14. reputace je ve WoW temer stejna
15. aukce ve WoW taky je, zakladni verze interfacu ve WoW je vyrazne pouzitelnejsi nez v LotRO, ale da se zvyknout.
16. posta funguje
17. sdilene bank sloty nejsou, postou jde vsak poslat tusim 16 itemu najednou, takze to nehraje az tak velkou roli.

Bohuzel, tyto hry se daji a vlastne i musi srovnavat, protoze oboji jsou ve stylu Carrot on stick, proste jen hon za zabiti dalsiho a dalsiho bosse a za lepsim a lepsim equipem. A i kdyz tam GS zatim neni, addony uz se rozbehly a ver tomu ze se najde nekdo kdo neco takoveho napise i pro lotro. Bohuzel :(

Neuveris tomu, ale WoW hrajou i normalni lidi, co nikam nespechaj a pomalu si progresuji obsah. Neni to pro ne zivotni poslani ani prace a hrajou to hlavne pro zabavu par hodin tydne. Nehoni se za equipem, nesnazi se davat hard mody, ale o to maji vetsi radost z kazdeho uspesneho killu. Takovi lide nejsou moc videt, protoze se nepotrebuji projevovat na globalnich kanalech a nebo se exponovat na diskusnich forech. To ze nekdo hraje na realmu kde je to hnuj (Drakthul znaji asi vsichni, cerna ovce rodiny), neznamena ze jsou vsechny realmy takove. Cele tyhle kecy o tom jak je WoW komunita v prdeli, ja se vsichni nekam zenou, uz mi lezou krkem. O tom jaka je pohoda v nekterych kinech a nikdo nekam nespecha bych mohl neco povidat. Fanaticke chovani nekterych clenu, bez trosky empatie. Nadavani a pomlouvani lidi kteri se rozhodil odejit do jineho Kinu, zavistive haterske hlasky v reakci na uspechy jineho CZ kinu, to je "dospelacke" chovani tech milych, klidnych LotRO hracu. Potom tady nekoho oznacovat za hatera a funboye je trosku zcestne.

WoW jsem hral 3 roky a o navratu neuvazuju, LotRO hraju necely rok, na EU serverech jsem skoncil, tedka jsem na US s mensi partou kamaradu z real life. LotRO povazuji za druhou nejlepsi mmorpg po WoW a rozhodne stoji za to si ji zahrat. Ale nekriticke a elitarske chovani nekterych LotRO hracu, spolu s plivanim na WoW a jeho hrace, me presvedcila ze by tu mohla viset i druha strana mince.

sry za chybejici diakritiku a carky ve vetach. psal jsem to jak to ze me lezlo a nechce se mi to opravovat :)
Příspěvek přidán 21.11.2010 1:00 | Naposledy upravil zaty v 21.11.2010 1:24
Pilliars
avatar Pilliars
14 let 4 měsíců 7 dní
Ultima online, má už dávno všechno co teprve bude, někdy tak revoluční pro ostatní. V moderních hrách.. Kdyby se měli vyjmenovat co vše je v ultimě online, jsme tu do rána.
Příspěvek přidán 22.11.2010 21:51
Raspo
avatar Raspo
15 let 1 měsíců 11 dní
Kazda MMORPG je ciastocne kopijou inej MMORPG.. HAWK !
Příspěvek přidán 23.11.2010 1:15
Pilliars
avatar Pilliars
14 let 4 měsíců 7 dní
Bohužel v ultimě online, bylo vše co se dneska pomalu začíná ukazovat v jiných hrách.
Příspěvek přidán 23.11.2010 17:28
Spicak
avatar Spicak
14 let 3 měsíců 5 dní
Ahoj , Začal sem hrát lotro , dost se mi to zalíbilo , ale chci se zeptat co jsou to ty Traity a deeds ? mám 12 level a mám otevřený 2 virtuose sloty , a když kouknu na ty traity tak je mám všechny šedivý ,m u některých mám prstýnek , v class to mám stejné a v ostatních sou jen šediví . co to je ? co stím mám dělat ? k čemu to je ?
Příspěvek přidán 23.12.2010 21:56
Tyserie
avatar Tyserie
14 let 2 měsíců 4 dní
Cau Zaty, na zacatek chci rict ze se tebou nechci zadnej boj. napisu ted ciste jen jak ja to vidim. Jasny ze kazdej to muze videt jinak, pac sme vsichni odlisni(dejme tomu). Na me to pusobi jako ze napsal" Protoze jste nesvepravny pacosi bez mozku co si neumej dat jedna a jedna do kupy tak vam to ja, "vsude sem byl vsechno znam vysvetlim vy lamy" Na to prichazi proskoleni jak sme tupi kdyz jim skacem na hrani za darmo a cely to podtrhuje paradni upozorneni ze jedine WoW je ta nej MMORPG.

Muj nazor je, ze to, ze WoW ma 12 mil. platicich hracu znamena ze je to hra, ktera je schopna oslovit prakticky uplne kazdy druh hrace. Nejsem hater, mam na ofiku nekolik charu a hru si casto rad zahraju. Kazdopadne ja osoben u wow mam vzdy pocit jakoby mi neco chybelo. Jsem naprosto presvedcenej o tom, ze ten pocit ze neco postradam, je zpusobenej prave tim "chceme aby tuhle hru mohl hrat kazdej" stylem.

Nemyslim ze ze masovost znamena ze zaroven nejvetsi kavlitu. I kdyz samozrejme povazuju wow za jednu z nejlepsich MMO. Osobne si myslim ze LOTRO je lepsi nez WoW a zaroven si myslim ze ma svuj osobitej styl kterej ocenej hlavne dospelejsi hraci, nebo lidi co hledaj neco vic mature, nevim jak to rict cesky(dospelejsiho mi prijde blby :))

Je mi jasny ze souboj mezi WoW a nebo nejaka jina hra nebude asi nikdy dobojovanej, ale proste nejsem presvedcenej ze to ze je WoW nejvic hrana hra na zemi znamena ze je nejkvalitnejsi.

cus
Příspěvek přidán 3.6.2011 11:45
.kE_
avatar .kE_
15 let 2 měsíců 4 dní
Tak v Evropě už konečně vlastní hru Turbine a ne Codemasters... Každopádně sem hru opět začal hrát a znovu mě vtáhla její atmosféra, zrovna teď, když sem si chtěl užívat léta :D
Příspěvek přidán 6.6.2011 9:07
Pro přispívání do fóra se musíš přihlásit
© 2008-2024 MMOGames - systém naprogramoval Ondřej "Kalimero" Vašíček, design vytvořil - Vítek "Whizzzkey" Matuška, obsah - redakce
Tento server dodržuje právní předpisy o ochraně osobních údajů. Všechna práva vyhrazena. Bez svolení redakce není možno texty dále rozšiřovat!
Blogované AlterEgo | Seriál Prison Break
načítání načítání