RP příběhy - Dungeons and Dragons Online: Stormreach - Fórum

Albert
avatar Albert
15 let 1 měsíců 21 dní
Nejupovídanější z party, ale také nejmoudřejší hlásil, to nepřežijem, tahle cela je příliš nebezpečná, je tu uvězněná Princezna Aurelia, dcera královny démonů. Sebevědomý klerik však zahlásil, to zvládneme, pojdme to zkusit a zakrátko přesvědčil partu pro svůj plán. Mahunka tiše mlčela, a jen vytáhla své dva vorpální bastardy. Málokdy je držela v ruce oba najednou, ale tentokrát cítila, že bude třeba nejen umu, ale i štěstí. Po tom, byl energetický orb vložen do zámku a aktivován, vchod do cely uzamklo neprostupné pole, zjevila se princezna a začal boj na život a na smrt. Mahunka neváhala ani vteřinu a vrhla se na princeznu, uštědřila 3 zásahy a upoutala tak na sebe pozornost, to už ale přišla chvíle šestiruké princezny, tak rychlé a s umem vedené rány Mahunka nečekala a každý z 6ti mečů našel svůj cíl na Mahunčině těle. Nepomohla ani mitrilová košilka, ani rychlá bojová expertíza princezniného stylu. Krev mahunce črčela ze všech částí těla, ale teď byla na řadě ona. Princeznin kryt nebyl dokonalý a Mahunčin ostře nabroušený vorpální bastard spravedlnosti našel přesně svůj cíl. V zápětí bylo ve vzduchu možno zahlédnout nejen Mahunku dělající salta vzad, aby unikla princezniným tygrům, ale i letící hlavu princezny Aurelie. Tygři byli již snadné sousto pro silnou a zkušenou partu.
Příspěvek přidán 16.4.2009 18:33
1
Pro přispívání do fóra se musíš přihlásit
© 2008-2024 MMOGames - systém naprogramoval Ondřej "Kalimero" Vašíček, design vytvořil - Vítek "Whizzzkey" Matuška, obsah - redakce
Tento server dodržuje právní předpisy o ochraně osobních údajů. Všechna práva vyhrazena. Bez svolení redakce není možno texty dále rozšiřovat!
Blogované AlterEgo | Seriál Prison Break
načítání načítání