Představte svou postavu - Dungeons and Dragons Online: Stormreach - Fórum

Albert
avatar Albert
15 let 2 měsíců 9 dní
Toto vlákno bude sloužit čistě k představení vaší herní postavy. Chtěl bych Vás poprosit, abyste diskuze k postavám omezili na minimum a vedli je v jednotlivých topicích pro povolání. Jdu už spát, ale brzo sem napíšu něco o Mahunce, což je můj nový main.
Příspěvek přidán 2.4.2009 2:48
Avern
avatar Avern
15 let 0 měsíců 14 dní
Moje postava: Callisto DeVries (nejsem si ted jisty jestli Cally mam napsanou zrovna takhle..)
Rogue, vlasy bílé, jizva pres xicht, elfka zatim 2 lvl
Příspěvek přidán 2.4.2009 7:16
Albert
avatar Albert
15 let 2 měsíců 9 dní
Mahunka Boure:

Křehká snědá dívka, ale rychlá a divoká jak nečekaná letní bouřka.
Human 1rogue/9ranger/3fighter

Včera jsem dosáhl Tempestu, tedy enhancementu rangera lvl 6, který zrychluje útoky. Ještě jsem jí neviděl zrychlenou Haste ani Attack speed boostem, protože jsem ho při rychlém vybírání zapoměl nabrat (čekala na mě groupa uprostřed řetězového questu), ale i bez těchto dvou dočasných vylepšení je rychlá jak blázen. S haste a boostem se obávám, jestli mi to bude stíhat vykreslovat monitor. :)

edit: na 12 lvl

Tak grafika vykreslovat stíhá a stojí to zato, s dvouma bastardama je z ní poměrně hodně dobrý melee charakter...aspoň podle kill countu v questech, ale i s manyshotem umí slušně zatopit na dálku.
Příspěvek přidán 2.4.2009 9:21 | Naposledy upravil Albert v 17.4.2009 18:57
1
Pro přispívání do fóra se musíš přihlásit
© 2008-2024 MMOGames - systém naprogramoval Ondřej "Kalimero" Vašíček, design vytvořil - Vítek "Whizzzkey" Matuška, obsah - redakce
Tento server dodržuje právní předpisy o ochraně osobních údajů. Všechna práva vyhrazena. Bez svolení redakce není možno texty dále rozšiřovat!
Blogované AlterEgo | Seriál Prison Break
načítání načítání