Jak se změnilo staré Dungeons and Dragons Online? - Dungeons and Dragons Online: Stormreach - Fórum

Kalimero
avatar Kalimero
15 let 7 měsíců 29 dní
Vím že tu už teď je minimálně jeden příznivce DDO a tak bych se rád zeptal, jak moc a v jakých aspektech se DDO změnilo ze starých téměř koridorových časů alá NWN. Doporučili byste starým Baldurákům přesedlat na tento MMO svět?
Příspěvek přidán 10.2.2009 4:10
Albert
avatar Albert
15 let 1 měsíců 22 dní
Na toto téma jsem sepsal recenzi, která by snad měla v nejbližších dnech vyjít na ddworld.cz, link na ní dám hned jak vyjde. Pokud nebude mít Jan "DD" Stach nic proti, bude v ní i přímý odkaz na mmogames.cz. Na podrobnější dotazy budu odpovídat tady.
Příspěvek přidán 10.2.2009 8:32 | Naposledy upravil Albert v 10.2.2009 16:40
Heady
avatar Heady
15 let 1 měsíců 29 dní
Já smažím Baldurs Gate ještě teď :D, to mě snad nikdy neomrzí :). Stejně tak jako ještě nezestárlo staré dobré DD. Ovšem s Dungeons and Dradons Online zkušenost nemám a docela se na tu recenzi těším, rád si jí přečtu.. ze screenů a toho co jsem slyšel a četl hra vypadá poměrně zajímavě a pokud dokáže chytnout, tak jako BG, nebo NWN, ale v MMO měřítku, tak to bude docela gamblerský nášup :)
Příspěvek přidán 10.2.2009 15:23
Albert
avatar Albert
15 let 1 měsíců 22 dní
Já Baldurs gate hrál jen jedničku a nedohrál jsem ji, ani nevím proč, líbila se mi dost, hlavně právě ten herní systém mi přišel dost pěkně vymyšlenej... pak jsem se náhodou po dlouhý době dostal k DDO, o kterým jsem si nemyslel nic dobrýho podle referencí.. nic moc jsem od toho neočekával, ale přišel lvl 3 za chvíli 4, 6 atd.. a najednou jsem zjistil, že je to přesně hra, kterou jsem hledal. :)

když nad tím tak přemýšlím, tak tenhle osud svojí recenzí upřu ostatním, protože v ní DDO hodně chválím, snad tím nic nepokazím
Příspěvek přidán 10.2.2009 18:36 | Naposledy upravil Albert v 10.2.2009 18:44
Kalimero
avatar Kalimero
15 let 7 měsíců 29 dní
A na co se čeká? Proč ještě nevyšla? Tak ji zatím napiš pod hru jako sovu hráčskou recenzi :) to ti nikdo nemůže zakázat :) Já už se celkem těším.
Baldur bylo moje první pořádný RPG před takovejma těma akčníma hloupostma. Mám doma první i druhej díl s datadiskem v platinové edici. Třeba se mi nakonec zalíbí i ten DDO, že mu dám znovu šanci
Příspěvek přidán 10.2.2009 21:57
Albert
avatar Albert
15 let 1 měsíců 22 dní
Sám nevím, nemám 2 dny žádnou odpověď na emaily, který jsem DD psal (vč. emailu s recenzí). Jestli se DD neozve ani zítra, navečer jí dám rovnou sem. Já bych jí dal rovnou sem, ale bylo to tak, že jsem jeden den napsal DD, jestli by měl zájem o hráčskou recenzi, on na to, že uvítá každou pěknou recenzi, tak jsem se do toho pustil a den na to jste dali vědět na imperiu o mmogames.cz. ...Takže už byla slíbená jinde a nechtěl jsem jí sem dávat dřív než na ddworldu nezapadne.

Jen nevím jestli se dají nějak přímo mezi odstavce vkládat obrázky, což bych rád a všiml jsem si, že diskuze to neumí. Taky je docela dlouhá, má ten skriptík co jí zpracuje nějaký omezení?
Případně bych jí mohl dát do jednoduchého html a poslat ti jí, aby měla link s mmogames.cz.
Příspěvek přidán 10.2.2009 23:05 | Naposledy upravil Albert v 10.2.2009 23:47
Kalimero
avatar Kalimero
15 let 7 měsíců 29 dní
mno když ji pošleš mě, já ji normálně naformátuju v naší administraci a přiřadím ji k tvému úštu. Umýho nicku se napíše že jsem to jen naformátoval a u tvýho že jsi tvůrce a normálě ti tam poskládám obrázky jak budeš chtít. Uživatelské recenze jsou samozřejmě jen o textu.to by nadělal víc škody jak užitku
Příspěvek přidán 10.2.2009 23:59
Albert
avatar Albert
15 let 1 měsíců 22 dní
ok tak jo, tak pokud nedostanu odpověď zítra než skončím práci, tak ti jí pošlu. Mám jí v Open Office Writeru ve dvou verzích s obrázky a bez, s vyznačením kam který příjde.
Příspěvek přidán 11.2.2009 0:04 | Naposledy upravil Albert v 11.2.2009 0:07
Kalimero
avatar Kalimero
15 let 7 měsíců 29 dní
OK, ideální. Doufám že to estihnou, jejich chyba. Měl bys historicky první recenzi jako článek na mmogames.cz ;-) Mail najdeš na mmogames.cz
Příspěvek přidán 11.2.2009 0:51
Albert
avatar Albert
15 let 1 měsíců 22 dní
Takže jelikož se Digitaldoom neozval, recenzi jsem u něj stornoval a poslal Kalimerovi. Vypadá to teda, že nakonec asi budu první vlašťovka s hráčskou recenzí. :)

edit 12.2.: nebyla to DDho vina, že neodpovídal, psal mi, že se omlouvá, ale že byl na cestách a nedostal se k mailům, takže komu se recenze, kterou Kalimero tak vhodně rozčlenil a do krátkého seriálu, zformátoval pro web a zkorigoval zalíbí, zajděte se mrknout na web ddworld.cz, kde ho můžete potkat a poděkovat mu, že zrovna cestoval... :) Web vybudoval jako fanda počítačů a vylepšuje jako stále se zlepšující reportér novinek z počítačového světa. Začínal podobně jako mmogames.cz, na začátku ho to prostě jen bavilo a zajímalo, tak se do toho pustil.

..chtěl bych jen poprosit o shovívavost, jelikož je to moje prvotina, co se recenzí a vůbec nějakých článků týče a taky, jelikož měla původně vyjít na serveru s obecnou počítačovou tématikou, byla recenze určena nejen hráčům mmorpg, ale i lidem, co nemají vůbec představu o tom, co mmorpg znamená.

..aby nedošlo k mýlce, co myslím tou shovívavostí. Přál bych si, abyste nepokračovali ve čtení, pokud vás po každé větě nebude zajímat i věta další. Shovívavostí mám na mysli hlavně to, abyste mi, pokud přestanete číst, dali vědět. Není nic snazšího, než odsuzovat mlčením a zároveň nic těžšího než soudit spravedlivě slovy. Díky.
Příspěvek přidán 11.2.2009 17:57 | Naposledy upravil Albert v 14.2.2009 5:27
1
Pro přispívání do fóra se musíš přihlásit
© 2008-2024 MMOGames - systém naprogramoval Ondřej "Kalimero" Vašíček, design vytvořil - Vítek "Whizzzkey" Matuška, obsah - redakce
Tento server dodržuje právní předpisy o ochraně osobních údajů. Všechna práva vyhrazena. Bez svolení redakce není možno texty dále rozšiřovat!
Blogované AlterEgo | Seriál Prison Break
načítání načítání