DDO FAQ - Dungeons and Dragons Online: Stormreach - Fórum

Kravopik
avatar Kravopik
14 let 8 měsíců 30 dní
:-( S tím endgame contentem jsi mě příliš nepotěšil :-(, těšil jsem se právě na nějaký ten hardcore progress...(třebas něco dodají) :-) K tomu capu zvyk je zvyk a není těžké si v dnešních MMORPG zvyknout proletět čtvrtinu hry(leveling) a vletět na raidy případně PvP...(Lotro, kdysi dávno WoW) Bohužel již beru ten onen leveling jako "nutné zlo" které mi stojí v cestě za 100% zážitkem z hry :-/.
Příspěvek přidán 9.10.2009 16:30
Albert
avatar Albert
15 let 2 měsíců 17 dní
DDO je v tomhle opravdu odlišné a to kvůli celému konceptu. Lvl 7 quest může být stejně zábavný jako lvl 16. Protože tam není free PvP, tak tě netrápí, že nejsi vysoký lvl, aby ses v divočině ubránil nějakýmu 13ti letýmu fakanovi, kterej rád mastí levelující hráče v lokacích o 30 levelů pod ním. Každej level se svými questy má svoje kouzlo a až tak na levelu nezáleží. Nedostatek contentu je problém, ale že by nebylo co hrát tak to také není. Na capu máš stále dost možností co dělat a i když pro mě osobně je posední mod a jeho questy vyloženě hnusnej, vývoj jde pomalu dál a když vidíš jak pěkně jsou udělané jiné questy tak prostě nemůžeš ztratit naději, že příjdou zas pěkné questy a lokace.
Příspěvek přidán 11.10.2009 21:18
krya
avatar krya
14 let 6 měsíců 17 dní
Osobne me DDO nejvic bavilo pri levelingu mych prvnich dvou nebo tri postav. Momentalne mam ctyri postavy, se kteryma hraju endgame content, ostatni jsem smazal. Ne ze by endgame content byl spatnej, ale je to furt to stejny dokola. Leveling je mnohem zabavnejsi, dvojnasob pokud je clovek novej hrac a vidi content poprve.

Je uplne putna, jestli ses o pet levelu pozadu za nekym nebo ne, dulezity je, jestli se pri hrani bavis, a to v DDO nemam vubec nic spolecnyho s tim, jestli ses na prvni nebo posledni urovni. Na nejaky hardcore si taky nikdo moc nehraje. Ti, co se o to snazi, jsou dost casto troubove.

Proletet celou hru za ucelem co nejrychleji se dostat do endgame je zdaleka to nejhorsi, co muze novacek udelat, pripravis se tim o spoustu zabavy a skvelych questu.
Příspěvek přidán 12.10.2009 17:07 | Naposledy upravil krya v 12.10.2009 17:07
Pro přispívání do fóra se musíš přihlásit
© 2008-2024 MMOGames - systém naprogramoval Ondřej "Kalimero" Vašíček, design vytvořil - Vítek "Whizzzkey" Matuška, obsah - redakce
Tento server dodržuje právní předpisy o ochraně osobních údajů. Všechna práva vyhrazena. Bez svolení redakce není možno texty dále rozšiřovat!
Blogované AlterEgo | Seriál Prison Break
načítání načítání