CZ/SK komunita na US Thelanis a PvE koncept? - Dungeons and Dragons Online: Stormreach - Fórum

Kravopik
avatar Kravopik
14 let 8 měsíců 24 dní
Zdravím, chtěl bych se jen zeptat jakpak to vypadá s českou komunitou na US serveru Thelanis, a jakpak to vypadá s endgame PvE konceptem ve hře? Hraji s kamarádem na Thelanisu a docela mne trápí že jsem dosud nenarazil na žádného krajánka.

Ohledně toho PvE konceptu, něco málo jsem shlédl na youtube a něco málo přečetl na turbínáckých forech, ale to co jsem viděl se mi příliš nelíbí (krátké instance, bossfighty, jednoduché strategie). Doufám že se pletu a bude tu někdo schopný vyvést mne z tohoto omylu.

Budu se těšit na nějakou debatu :-)).
Příspěvek přidán 7.4.2010 7:29
krya
avatar krya
14 let 6 měsíců 10 dní
Ahoj, ja hraju prilezitostne na Thelanis. Momentalne tam mam jen jednu postavu na 20. tj. nejvyssi urovni, protoze soucasne jeste stale hraju i na silne vylidnenem EU serveru Devourer. Zaregistroval jsem ceske hrace, bud zridka primo v druzinach nebo podle jmena na seznamu lidi, co jsou online. O ceske komunite nebo ceskych guildach jako takovych na Thelanis ale nevim. Je pravda, ze jsem po nicem takovem ani nepatral, takze to neznamena, ze nic takoveho neexistuje.
Vim o jednom CZ cloveku ktery dle vybavenosti jeho postav hraje pravdepodobne na serveru dele a vice nez ja, zkusim se ho zeptat, jestli o necem nevi a dam zde vedet.

Ohledne PvE konceptu, asi by bylo dobre upresnit, co mas konkretne na mysli. Delka instanci se pohybuje zhruba mezi deseti minutami a hodinou, raidy mohou byt v nekterych pripadech delsi. DDO nema tisice questu a rozsahle instance, sazi spise na barvitost (ne vsechny instance jsou na jedno brdo) a nutnost menit pristup a taktiku podle zvolene obtiznosti Normal/Hard/Elite. Momentalni top endgame, obtiznost Epic, ktera je zatim zpristupnena jen pro omezeny pocet instanci, muze v zavislosti na sile druziny, zkusenostech a obeznamenosti s konkretnim questem trvat dve nebo vice hodin. Boss fighty se ruzni (i v pripade raid bossu) a vyzaduji opet odlisny pristup v konkretnich pripadech, nekdy je to hlavne o DPS + healing, jindy vice o taktice, nekdy jsou do toho zamontovane puzzly, ktere je potreba vyresit apod.
Příspěvek přidán 15.4.2010 9:22 | Naposledy upravil krya v 15.4.2010 9:26
Grimasso
avatar Grimasso
14 let 0 měsíců 30 dní
Podla mna jediny zasadny problem PvE je hlupost mobov a enviromentu co pravdaze vadi ked sa mob random respawnuje na mape ale v koncepcii DDO kde je enviroment a priserky zasadene do uceleneho questu tak sa tento problem ciastocne riesi.jedine je obcas smiesne ked napr kuzlo firewall sa ukazalo byt velmi efektivne a nepostradatelne u maga kedze moby cez firewall tupo prechadzaju az do uplneho znicenia:-]
Hmm a nechapem aku strategiu vo fantasy rpg ako kombinaciu zlodej+healer+figther este chces a potrebujes?
A dlzka questov je ako povedal krya od 5minut az po dve hodiny
Příspěvek přidán 15.4.2010 12:16
1
Pro přispívání do fóra se musíš přihlásit
© 2008-2024 MMOGames - systém naprogramoval Ondřej "Kalimero" Vašíček, design vytvořil - Vítek "Whizzzkey" Matuška, obsah - redakce
Tento server dodržuje právní předpisy o ochraně osobních údajů. Všechna práva vyhrazena. Bez svolení redakce není možno texty dále rozšiřovat!
Blogované AlterEgo | Seriál Prison Break
načítání načítání