World War II Online: Battleground Europe ZDARMA - Battleground Europe: World War 2 Online - Fórum

clone9cz
avatar clone9cz
14 let 0 měsíců 27 dní
Po ukončení 14 denního trialu je hráčům nabízen bonus s omezeným hraním zdarma.
Hráči, kteří se rozhodnou využít free 2 play bonus, budou smět užívat VŠECHNY POZEMNÍ JEDNOTKY V MULTICREW ZDARMA a SAMOSTATNĚ POZEMNÍ JEDNOTKY DO DRUHÉ HODNOSTI.
Celkem jde o 67% všech pozmeních jednotek.
battlegroundeurop...zdarma.php
Příspěvek přidán 2.4.2011 0:07
Torham
avatar Torham
14 let 5 měsíců 13 dní
Tu hru někdy vyzkouším :) Není někde tutoriál či přehled základních funkcí a dovednosti? Ta hra vypadá neskutečně komplexně...
Příspěvek přidán 3.4.2011 10:13
clone9cz
avatar clone9cz
14 let 0 měsíců 27 dní
Tutoriálů je poměrně dost, ale různě roztroušených a v různé kvalitě. Z těch komplexnějších se nabízí Battleground Europe, které se přímo nevěnuje technice, a oficiální wiki, na které se podílí i část hráčů.
Problém je ovšem ve zneužitelnosti takových tutoriálů protistranou, takže pokud jde o užívání zbraní a taktiky, tak se vše bedlivě střeží pod pokličkou.

Pokud jde o letectvo a taktiky, tak se dá použít flight.webzdarma.cz a avion.runway.cz/index.php Nejlépe však "Fighter Combat: Tactics and Maneuvering" od Robert L. Shaw amazon.com , který se zabává i skupinovou taktikou oproti dvoum uvedeným česky psaným zdrojům.

U tanků lze využít jakékoliv penetrační tabulky (hledáním na wiki třeba podle kanónu "penetration Skoda A7 tank gun" en.wikipedia.org ) a zjistit, že je technicky možné českým tankem Panzerkampfwagen 38(t) (LT-38) s APCR municí zlikvidovat z velmi malé až sebevražední vzdálenosti M4 Sherman wwiivehicles.com/...m/m4a3.asp nebo dokonce i obludu jako Renault B1 bis.

V pěchotě lze pak řádit na tancích s protitankovejma puškama Boys a Panzerbüchse 39, se kterou se dá u cca třetiny spojeneckých tanků vyředit část posádky.

K zahození nejsou ani vykopávky jako Ju87 B-2 s SC250, se kterou jsem předevčírem vyřadil přímym zásahem jedoucí tank Churchill MkVII.

U tanků jsou samozřejmě důležite i rychlosti, tedy jak pohyby v různém terénu, tak otáčení věže.

Prostě celý ten tutoriál bý měl počínaje 500 stránkami od Robert L. Shaw zhruba 5000 stran, kdyby to mělo být komplexní. A pokud jde o dovednosti, tak to jsou dovednosti, které se ty sám naučíš, vojáček nebo tank bude pořád stejný kus masa nebo železa. Pokud máš nějakou vejšku armádního typu, tak to pro tebe bude hračka, pokud se zajímáš o stroje z WWII a taktiky boje, tak to je první místo, kde si je můžeš ověřit na "vlastní" kůži, jinak si někoho rychle najdi, kdo bude ochoten ti rychle poradit, když narazíš na tank který vidíš poprvé ... obvykle ale počítej s tím, že na tank nenarazíš a jako nováček budeš mrtvej, aniž bys věděl odkud.

První tedy zásadní věc, naučit se znát zvuky všech možnejch vehiklů od tanků, kanónů, pušek, karbudátorovejch morotů a stříkaček v letectvu.

PS: Nehledě na to jde také o strategii, tak zbytečně nebojuj strategicky prohraný bitvy.
Příspěvek přidán 4.4.2011 1:49
clone9cz
avatar clone9cz
14 let 0 měsíců 27 dní
Tentokrát máme již oficiálně zavedný F2P (9.8.2012)
informace zatím jen na úvodní stránce battlegroundeurope.cz
Snad se nám podaří strhat ty euro ceny na nulu i tady.
Příspěvek přidán 10.8.2012 5:01 | Naposledy upravil clone9cz v 10.8.2012 5:03
clone9cz
avatar clone9cz
14 let 0 měsíců 27 dní
Za hodinu začíná "Kill a Rat", ve vzduchu visí roční předplatné v hodnotě 3x $129 pro 3 nejlepší killery vývojářů/provozovatelů Battleground Europe.
Příspěvek přidán 7.10.2012 17:58
clone9cz
avatar clone9cz
14 let 0 měsíců 27 dní
Málem bych zapomněl na jeden Vánoční dárek, free hráči WWIIOL dostali 21.12.2012 na hraní 3 paragány. Teoreticky se dá tvrdit supervojáky, paragán je totiž vybaven puškou, granáty (včetně koučového), demoliční náloží, protitankovou náloží a kazetu s municí.
Příspěvek přidán 6.1.2013 16:02
1
Pro přispívání do fóra se musíš přihlásit
© 2008-2024 MMOGames - systém naprogramoval Ondřej "Kalimero" Vašíček, design vytvořil - Vítek "Whizzzkey" Matuška, obsah - redakce
Tento server dodržuje právní předpisy o ochraně osobních údajů. Všechna práva vyhrazena. Bez svolení redakce není možno texty dále rozšiřovat!
Blogované AlterEgo | Seriál Prison Break
načítání načítání