Obecná diskuze o hře Lord of The Rings Online - Lord of The Rings Online - Fórum

Raspo
avatar Raspo
15 let 1 měsíců 9 dní
Tyserie pekne napisane, a hlavne pravdive !
Příspěvek přidán 15.11.2010 15:32
Pilliars
avatar Pilliars
14 let 4 měsíců 5 dní
Raspo tak to jsme asi jenom mi dva kdo to četl, ostatní utekly z toho jak je to dlouhé :D
Příspěvek přidán 15.11.2010 17:56
Y0G1
avatar Y0G1
14 let 5 měsíců 12 dní
taky sem to cetl a velmi se mi libil styl napsanej toho clanku nebo informacii ...ano to je pravda ze lidi v komunite sou magori pac ve hre figuruji cisla cisla a jeste jednoi cisla pak sou tatkiky zkusenosti ...co se tyce lotra mam guardiana lvl 17 ale ted nehraju pac za 1 nemam turbine bodiky nejak prachy na novy mmo neni a hlavne muj pc uz neni nejmladsi tak osobne se mi nejak do toho prachy hazat nechce kdyz nwm jak mi to pojede na raidu...ale jinak bych do toho sel i kdyz ja spise cekam na gw2 ..a taky mne docela sere nastaveni grafiky v lotr je tam hodne moznosti a nejak nwm co mohu co ne vypnout :ˇˇ
Příspěvek přidán 16.11.2010 15:32
Pilliars
avatar Pilliars
14 let 4 měsíců 5 dní
taky cekam na GW2 a zatím hraju wow na free teda jsem zacal ^^ mam 13 lvl :P
Příspěvek přidán 16.11.2010 16:46
Y0G1
avatar Y0G1
14 let 5 měsíců 12 dní
ja doufam ze gw2 prinese taky neco noveho do sveta mmo zanru a docela co sem videl videa se mne to libi po vsech strankach
Příspěvek přidán 17.11.2010 19:27
Pilliars
avatar Pilliars
14 let 4 měsíců 5 dní
nic nového to nepřinese, všechno co existuje už existuje v ruzných mmorpg, a jeden gigant to stmelí do hromady. Třeba akční boje už má jako první mmorpg darkfall, a jiné věci z různých mmorpg. Spíš možnosoti typu ohnivá bariera a přesto šíp, kterej se zapálí todle bude nová věc v rámci mmorpg uvidíme co to přinese ^^
Příspěvek přidán 17.11.2010 21:05
Y0G1
avatar Y0G1
14 let 5 měsíců 12 dní
narazel sem na styl questeni ale nevadi
Příspěvek přidán 18.11.2010 11:31
spawm
avatar spawm
14 let 4 měsíců 2 dní
questy by meli byt udelany tak ze kdyz zacnes treba v 5 lidech a 2 budou mit DC tak se to okamzite prizpusobi okamzite tem 3 lidem. Pry bude i nejaka "kampan" kde se ti mudou urcite casti mesta menit podle toho jestli budes good nebo evil :-D
Příspěvek přidán 18.11.2010 13:25
Y0G1
avatar Y0G1
14 let 5 měsíců 12 dní
jj to vim neboj docela to sleduju :D takze timhle sem na to narazel ale ten se bavme o5 o lotre tady je lotro ..takze muze my nekdo kompletne pekne napsat zda mohu hrat i f2p kdyz budu shanet turbine body? a jak se daji shanet? + by mne zajimalo jak se mohu stat premium userom cetl sem toho dost ale mam radsi kdyz mi to pekne nekdo da do bodov :) jesi ma nekdo chut mi to rict budu velice rad
Příspěvek přidán 18.11.2010 21:54
Duncan
avatar Duncan
15 let 1 měsíců 19 dní
- zda mohu hrat i f2p kdyz budu shanet turbine body? a jak se daji shanet?
trochu ta tvoja otazka nedava zmysel, k samotnemu hraniu F2P nepotrebujes TP, tie az ked si chces nieco kupit, napr. vecsi bagel, questy v novej zone, travel ... zohnat ich mozes ked si ich normalne za € kupis ale daju sa ziskat aj v hre najmä za plnenie roznych deedov.
- by mne zajimalo jak se mohu stat premium userom
kupis si nieco v Store, zaplatis si mesiac hrania
Příspěvek přidán 19.11.2010 8:05
Zikk
avatar Zikk
14 let 5 měsíců 26 dní
Uživatel Duncan v čase 19.11.2010 8:05 napsal

- by mne zajimalo jak se mohu stat premium userom
kupis si nieco v Store, zaplatis si mesiac hrania

To je nepresne. Premium neni za nakup veci ze Store, ale za nakup samotnych TP.
Příspěvek přidán 19.11.2010 11:37
Y0G1
avatar Y0G1
14 let 5 měsíců 12 dní
jo to sem myslel za tie deedy ..jinak co se tyce premium to se da i tak kdyz budu nebo 1x zaplatim celej mnesic sem premium nebo rovnou vip? nebo jak cetl sem toho hodne ale ted mam z toho gulas .
Příspěvek přidán 19.11.2010 18:27
Zikk
avatar Zikk
14 let 5 měsíců 26 dní
Kdyz zaplatis mesicni poplatek, tak dostanes na mesic VIP a po mesici se ti to prepne na Premium, ktere ti uz zustane. Pokud zaplatis znovu, tak dostanes opet VIP na mesic.. atd.
Příspěvek přidán 19.11.2010 19:18
WORF
avatar WORF
13 let 9 měsíců 6 dní
Uživatel Tyserie v čase 15.11.2010 13:54 napsal
Uživatel WORF v čase 14.11.2010 7:17 napsal
Nevím kolik z Vás zde podléhá mystifikaci líbivého spojení F2P= free=zadarmo.
F2P označuje hráče co v každé slušné online hře nechá 2-3x víc peněz.
Shrnu to u Lotro.
Měsíčně stojí (VIP) 15 dolarů=280kč. Kdo chce v Lotro mít na startu své F2P postavy STEJNE vybaveni jako VIP hráč, zaplati 400kč! Za nákup Turbine Points (TP)v shopu. A to jen pro začátek svého low dobrodružství na 3 ”free” mapách. Za co? 2bagly(2X495Tp), řidičák na koně(95Tp) bez koně, sloty na traity (95Tp), přístup aukce (5slot 295Tp - VIP jich ma hned 30)a poté hlavně ... za qw packy (Lone 350Tp, North 595Tp a vic a vic :D).
Na ”free” mapách se dá nahrát 745 TP. Bree 310, Shire 200, Er.Luin 235.
Nechcete TYTO ”vymoženosti”? Pak hrajte -zadarmo-, ale HNED rovnou pochopte, že nemáte šanci konkurovat!
Umíte bruslit do kopce?? A k tomu Vám ještě pěkně sněží do Vašeho look, protože jste happy, cool a luck ... hrajete F2P -Zadarmo-. Lol
Omlouvám se všem, kdo si umí sami přepočítat vlastní mzdu v práci. Jistě již pochopili, že cílem ”free” je vždy 1.další milion down hráčů 2.další milion peněz.
Závěrem lze pouze konstatovat, že jediná online hra tomuto ”free” stylu může odolávat, jelikož má 12 milionů měsíčně placených accountu - hráčů. Hadejte.



Tohle je presne macho stvavej a nenavistej styl komunity WoW hracu. Nejhorsi komunita co sem zazil v mmo. Neustale te nekdo napada ze neumis tohle nemas tamto a nebo neco kazis. Normalni je taky ze tak jen pro zabavu urazi celou partu co s ni nekde je, nebo ze nakonec dobre prosliho dungu zarve fucking noob a leave atd. Proste komunita psychopatu.

Jo jasny lotro ma svuj styl a wow muzes hrat od mimina po staryho dedu, je univerzalni, proto ma tolik subscribers. Osobne doufam ze lidi z WoW nebudou prichazet do LOTRO pac sou to dost casto prasata nevychovany. Samozrejme je spousta dobry guild a hracu, ale to aby clovek pohledal. Wowokari maj uz proste vrozeny urazet vsechny hry kolem aniz by nekoho jejich nazor zajimal.

Presne jak napsal GoYa, v LOTRO nikdo nezavodi o nejaky priblbly gear score a podobny chujoviny. Ve wow kdyz nemas gear score 20 milionu a neznas taktiky vsech raidu, tak se nemam ani sanci nikam dostat, protoze tu hru hrajou sami blazni co si myslej ze je to jejich zivotni poslani nebo druha prace a nechapou ze tam sou lidi co to proste parez pro zabavu.

Pozor, ja nerikam ze je to spatna hra. Mam 80 lvl na ofiku a rad si to obcas zahraju. LOTRO je proste jiny. Ty hry se nedaj srovnavat. Podle me je LOTRO vic pro dospelou komunitu hracu, uz jen proto ze grafici je proste vic realny nez wow a kdyz v LOTRU ma nejaka postava vypadat hruzostrasne tak tak proste vypada.

Uvedomte si, ze povetsinou lidi co tu soudite LOTRO ste to naistalovali, udelali mozna 15 - 20 lvl a sli od toho. To znamena ze soudite hru po odehrani celkem mozna 3-4 dnu?

Pokud byste to brali na pocet veci co LOTRO nabizi, tak je to jednoznacne vitez nad mozna vsema ostatnima mmo.

1,clasicky lvlovani
2,NPC mounty + privatni mounty
3,Raidy
4,klasicky instance
5,skirmish, neco jako instance ale da se to chodit i solo. Dostanete vojaka ktery jde privolat jen pro solo skirmish a on bojuje s vami. Za marky ze skirmishu si ho lvlujete a pridavate mu shopnosti, takze muze byt bud tank, dps, nebo vas healovat.
6,super promakanej craft, desitky receptu + po dosazeni mistrovstvi na dane urovni kraftu moznost critical success kdy muzete z obycejne veci vyrobit masterpiece kterej je nescetnekrat lepsi nez mel byt puvodni vyrobek. Pod kazdym zvolenym povolanim se nachazi 3 ruzne zamestani (napr. prospector, metalsmith, tailor)
7, samozrejme hobby, rybareni
8, hrani na hudebni nastroje s tim ze se opravdu muste naucit jak hrat a stava se ze potkate v hospode celou skupinu hracu co hrajou dohromady jako kapela a zni to super.
9, housing, muzete si poridit dum, vybavit si ho nabytkem, plus v nem muzete mit az 2 soukrome truhly na veci a dokonce snad i craftici stoly.
10, Trofeje, z mobu obcas vypadnou kuze a jine special itemy ktere si muzete nechat u specialistu ve meste vycpat a potom si napr. do obyvaku postavite vycpanyho medveda Baribala v hruzostrasny poze a kdyz k vam nekdo prijde na pivko do baracku tak mu muzete vypravet jak vas ten medved kdysi chtel sezrat kdyz ste si odskocil na velkou za smrcek pri ceste do Morie.
11, legendary weapons, zbrane ktere padaji z mobu v Morii a padli me i v oblastech kolem Morie. Zbran se muzi nechat identifikovat specialistou a po odhaleni jejich schopnosti se muze umistnit do jednoho ze 6 slotu kde se zbran lvluje spolecne s vami(dostava svuj spec. exp ze zabitych mobu) takze je take furt silnejsi. Tu zbran si muzete nechat prekovat, ti se stava mocnejsi a pri tom si muzete zmenit jeji jmeno, takze se muze jmenovat treba Ass Kicker of Jirka Novak. padaji i casti vystroje, napr. opasky.
12, Po dosazeni myslim ze lvl 20 si muzete zajit na radnici a nechat si dat druhe jmeno. Takze uz zadny patlaniny jako Blackraven ale muzete byt proste Black Raven.
12. Desitky tytulu co muzete ziskat az specialni ukoly a nosit je nad hlavou, napr. Black Diamond Master Jeweler, nebo Pavel Poutnik Trolls Slayer atd.
13, Deeds, neco jako hrdinsky skutky, za ktere ziskavate vylepseni characteru a tyto vylepseni si pak muzete kombinovat v traits do kombinaci zlepsujici schopnosti vaseho charu a nebo vas proste odlisujici charu jinych hracu. Traits je nekolik typu, od normal po legendary.
14, Reputation, muzete byt kamosi z ruznymy frakcemi a mit od nich za to vyhody a special veci.
15,Moznost aukci nalezenych nebo vyrobenych predmetu.
16,Posilani posty mezi hraci
17,Moznost zdilene banky pro vase chary, veci v ni vidi vsechny vase postavy

ATD.

Proste LOTRO je OK, a Haters budou vzdycky Haters a Funboys budou vzdycky Funboys a hlupaci bez vkusu budou vzdycky hlupaci bez vkusu.

A ted mi dejte
ZJAKATOS

OMLOUVÁM se předem všem kdo tohle musí číst.
Tolik zášti, urážek, nenávisti a lží v jednom odstavci - před samotným hodnocením hry už sem dlouho nečetl. Vubec mě neznáš, nevíš ani náhodou co kde jak a proč hraju, ale kádrový posudek usmolený během letmého setkání s mými řádky myšlenek si TYSERIE stihnul. Mám jen jeden příměr na TAKTO schopná hovada.
ANO, JSEŠ kvalitní komunista!
(Věcná debata s dobytkem je ztrata času)
Příspěvek přidán 19.11.2010 21:04
Y0G1
avatar Y0G1
14 let 5 měsíců 12 dní
klidek zase ale ja osobne uznavam to co rekl ze komunita wowka je fakt na draka ... a ty kde hras to je jedno ci ofi ci free hras to co ta bavi :_) takze to neries :)
Příspěvek přidán 19.11.2010 21:42
Pro přispívání do fóra se musíš přihlásit
© 2008-2024 MMOGames - systém naprogramoval Ondřej "Kalimero" Vašíček, design vytvořil - Vítek "Whizzzkey" Matuška, obsah - redakce
Tento server dodržuje právní předpisy o ochraně osobních údajů. Všechna práva vyhrazena. Bez svolení redakce není možno texty dále rozšiřovat!
Blogované AlterEgo | Seriál Prison Break
načítání načítání